Tagliatelle met kip in roomsaus

6,99

Gewicht

 

Beschrijving tagliatelle met kip in roomsaus

Tagliatelle met kip in roomsaus is hét gerecht om heerlijk de dag mee af te sluiten. Probeer dit heerlijke gerecht, dat alleen maar opgewarmd hoeft te worden, en laat je verrassen door de echte smaak van Italië.

Extra informatie
Onze tagliatelle met kip in roomsaus wordt bereid met onze eigen geïmporteerde tagliatelle uit Italië. Onze pasta’s worden gemaakt met de fijnste durum tarwe en zorgen voor de meest verfijnde smaak en het echte Italiaanse gevoel. Tagliatelle is de meest geschikte pasta voor dit gerecht omdat de structuur en formaat van de pasta, de saus goed laat binden. Verder gebruiken wij overheerlijke room, de meest verse groentes en scharrelkip.

Ingrediënten

Kip, champignons, rode ui, lente ui, roomsaus en tagliatelle.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze tagliatelle met kip in roomsaus wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kunt u de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Door onze maaltijdservice kip in roomsaus met tagliatelle thuis laten bezorgen? Nooit eerder zo eenvoudig!

 

Werkwijze


Liever een ander gerecht met kip? Bestel dan één van onze overige kipmaaltijden.
Naast kipgerechten hebben we ook andere maaltijden met vlees en vegetarische gerechten in ons assortiment. Probeer verder onze salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen eens uit.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top