Hutspot met vlees en jus

Gewicht

  

 

Beschrijving hutspot met vlees en jus

Hutspot met rookworst en jus is een typisch Nederlandse wintermaaltijd. Een echte klassieker en een heerlijk kant-en-klaar gerecht, dat dan ook niet mag ontbreken in jouw bestelling! Standaard wordt een halve rookworst (varkensvlees) meegeleverd, maar ook te bestellen met een hele rookworst en met rundvlees. Uitgebakken spekjes zijn een lekkere toevoeging aan deze wortelstamp. Probeer onze andere variant met gehaktbal ook eens uit!

Extra informatie
Hutspot is een stamppot van aardappels, wortels en uien. Wij gebruiken winterpeen met een volzoete smaak in onze wortelstamppot. Wortel is rijk aan vezels en voedingsstoffen (waaronder bètacaroteen ofwel provitamine A) en caloriearm.

Ingrediënten

Rookworst (varkens- of rundvlees) of rundergehakt, winterpeen, aardappels, witte uien, jus, diverse kruiden en specerijen.

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze stamppot hutspot met vlees wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Eenvoudig hutspot met vlees en jus thuis laten bezorgen? Onze maaltijdservice is dé oplossing!

 

Werkwijze


Hutspot leveren we ook met een gehaktbal.
Eerder behoefte aan een andere maaltijd met vlees? Kijk dan in het menu onder ‘aanbod’ bij onze overige vleesgerechten. Naast gerechten met vlees hebben we ook kipgerechten en vegetarische maaltijden in ons assortiment. Verder leveren we salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen aan huis.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top