Groente stamppot met vega toevoeging en jus

7,99

Gewicht

Wissen
 

Beschrijving groente stamppot met vega toevoeging

Verse Hollandse stamppot groente met vegetarische burger, overgoten door tuinkruidenjus. Voor je het weet bij jou thuis bezorgd! Lekker met vegetarische uitgebakken spekjesProbeer ook onze variant met vegetarische balletjes eens uit.

Extra informatie
Deze stamppot zit boordevol dagverse, gezonde groentes, die veel vezels en voedingsstoffen bevatten en verder laag in calorieën zijn.

Ingrediënten

Bospeen, andijvie, puntpaprika, broccoli, aardappelpuree, vegetarische burger of balletjes en tuinkruidenjus.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze stamppot groente met vegetarische burger wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Onze maaltijdservice is dé weg om groente stamppot met vega toevoeging en tuinkruidenjus te bestellen!

 

Werkwijze


Groente stamppot is eveneens verkrijgbaar in een vegetarische variant met vegetarische balletjes, maar ook in een vleesvariant.
Niet zo’n zin in groente stamppot met vegetarische burger en tuinkruidenjus? Bestel dan één van onze andere vegetarische maaltijden. Naast vegetarische gerechten bieden we ook kipmaaltijden en vleesgerechten aan. Verder hebben we salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen in ons assortiment.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top