Groente maaltijdservice

Bestellen & account

Klik hieronder op de vragen rondom bestellen en een account bij Gruiterijmaaltijden.nl, daaronder vind je het antwoord. Staat de gewenste informatie er niet tussen? Schroom dan niet en neem contact met ons op:

 Telefoonnummer de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
 WhatsAppadres de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
   info@gruiterijmaaltijden.nl
 Openingstijden de Gruiterij Maaltijdservice  Ma-Vrij: 8-18u | Za: 8-17u

Bestelinformatie

Ja, het minimum bestelbedrag is €20,-. De standaard bezorgkosten zijn dan €1,99. Bij een order boven de €40,- vervallen deze kosten helemaal.

Een uitzondering op bovenstaande is de Mosketto wijn!
Deze wijn is, in tegenstelling tot de rest van de producten in de webshop, landelijk te bestellen, dus ook buiten de bezorgplaatsen van onze maaltijdservice! De bezorgkosten voor het bestellen van deze wijn in onze bezorgplaatsen (Hilversum, Loosdrecht, Bussum, Huizen, Naarden, Kortenhoef, Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Maartensdijk, ’s-Graveland, Blaricum, Laren, Eemnes, Nederhorst den Berg en Ankeveen) bedragen €1,99. Wij bezorgen dan zelf. Daarbuiten rekenen we standaard €5,95 verzendkosten (ook bij een totaalbedrag boven de €40,-) en is er geen sprake van een minimum bestelbedrag. De Mosketto wordt dan binnen 48 uur na bestelling verzonden via DHL.

Aan te raden is de bestelling in beginsel online te doen. Als dit echter niet lukt, dan kan de order ook telefonisch, via Whatsapp of via e-mail aan ons worden doorgeven:

 Telefoonnummer de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
 WhatsAppadres de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
   info@gruiterijmaaltijden.nl
 Openingstijden de Gruiterij Maaltijdservice  Ma-Vrij: 8-18u | Za: 8-17u

Bij een bestelling per e-mail of via WhatsApp dien je er rekening mee houden dat deze pas is verwerkt als je van ons een reactie hebt gehad. Ons streven is zo snel mogelijk een reactie te geven, uiterlijk binnen 24 uur.

Je kunt je bestelling plaatsen wanneer je wilt. In onze agenda kun je dan een bezorgmoment kiezen. Binnen 72 uur na bestellen wordt de order dan door ons bezorgd. Zaterdag en zondag bezorgen wij echter niet. 

Een uitzondering op bovenstaande is de Mosketto wijn!
Deze wijn is, in tegenstelling tot de rest van de producten in de webshop, landelijk te bestellen, dus ook buiten de bezorgplaatsen van onze maaltijdservice! De Mosketto wordt binnen 48 uur na bestelling verzonden via DHL.

De bestellingen die je hebt geplaatst kun je terugvinden in jouw account onder bestellingen. 

Nee, je kunt helaas niet zelf je bestelling wijzigen of annuleren. Indien je toch graag een wijziging of annulering wilt doorgeven, neem dan telefonisch, via WhatsApp of via e-mail contact met ons op: 

 Telefoonnummer de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
 WhatsAppadres de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
   info@gruiterijmaaltijden.nl
 Openingstijden de Gruiterij Maaltijdservice  Ma-Vrij: 8-18u | Za: 8-17u

Indien gewenst kan hiervoor ook gebruik worden van ons contactformulier (denk aan het bestelnummer). Wij beoordelen dan per bestelling wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Het staat de Gruiterij vrij om af te zien van wijzigen of annuleren, bijv. wanneer:
-er is teveel tijd overheen gegaan na het plaatsen van de bestelling
-de datum van wijzigen/annuleren zit te kort op het tijdstip van bezorgen
Zie ook onze algemene voorwaarden.

Nee, wij werken niet met abonnementen, hierdoor heb je ook geen verplichtingen qua afnemen van maaltijden. Wij hopen dat je zo tevreden bent, dat je vanzelf terugkeert naar Guiterijmaaltijden.nl!

Account

Tijdens het bestellen biedt Gruiterijmaaltijden.nl de mogelijkheid om een eigen bestelaccount aan te maken. Dit account is eenvoudig aan te maken in het afrekenscherm tijdens het bestellen. Dit kun je doen door je gegevens in te vullen een vinkje te zetten bij de vraag of je een account wil aanmaken en zelf een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Op die manier kun je een volgende keer als je inlogt op je eigen account je recente bestellingen bekijken. Verder kun je je bezorg- en factuuradressen beheren en je wachtwoord- en accountdetails bewerken. 

– Sneller, eenvoudiger en makkelijker bestellen
– Je bestelgeschiedenis terugzien

Nee, het is puur gebruikersgemak, er zijn verder geen verplichtingen qua afname van maaltijden. Bestellen via Gruiterijmaaltijden.nl is dus geheel vrijblijvend.

Ja, via je persoonlijke account kun je al deze gegevens aanpassen. 

Andere vragen?

Kijk dan eens bij onze informatie met betrekking tot betalen of bezorging en retourneren. In onze veel gestelde vragen staan vragen en antwoorden met betrekking tot onder andere onze klantenservice. Ook kun je informatie vinden over onze maaltijdservice en maaltijden, bereid- en bewaaradvies, algemene voorwaarden en privacy. 

Tomaat
Broccoli
Scroll naar top