Perfecte bijgerechten

 
Op zoek naar verrijking van jouw maaltijd? Laat je inspireren door onze lekkerste bijgerechten! Aardappelsquichesvleesstooffruit en maaltijdtoevoegingen maken het feestje compleet!

Maak je bestelling compleet met een bijgerecht

Een goede maaltijd verdient een lekker bijgerecht. Ideaal voor de grote trek. Bovendien vult het de smaken van het hoofdgerecht aan zonder te overheersen. De bijgerechten van De Gruiterij Maaltijdservice zijn heerlijk om los te nuttigen of door je gerecht heen te mixen. Een los stukje vlees, aardappelgratin voor erbij of geraspte kaas om je salade net wat meer smaak te geven: de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu graag op vleesbasis (), vegetarisch (Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum) of veganistisch eet: bij De Gruiterij slaag je altijd. Tegen een kleine prijs verrijk jij jouw maaltijd met een of meerdere van onze verrukkelijke bijgerechten.

Smaakmakers en goed gevulde bijgerechten

Bij De Gruiterij zijn we erg trots op onze maaltijden. Onze chef-kok en zijn team werken dagelijks hard aan het perfectioneren van de verschillende gerechten die je via onze website kunt bestellen. Dit streven naar perfectie zie je niet alleen terug in onze hoofdgerechten, ook onze bijgerechten zijn van de hoge kwaliteit, die je van ons gewend bent. Door gebruik te maken van verse ingrediënten uit de omgeving onderscheiden wij ons van de grote thuisbezorgdiensten, die in- en verkopen in bulk. Van een uitgebreide pasta tot een ambachtelijke appelcompote; de passie van onze chefs en de kwaliteit van de producten kenmerken al onze gerechten.

Bestel bij De Gruiterij voor ambachtelijke kwaliteit en service

Ooit begonnen als groentewinkel in Hilversum is De Gruiterij tegenwoordig uitgegroeid tot bedrijf met diverse specialismes. We zijn nog steeds die gezellige groenteman om de hoek. Je kunt daarnaast bij ons terecht voor diverse extra’s om van te smullen. Met onze online maaltijdservice bieden we Hilversum en omgeving een andere manier om van onze producten te genieten. Geen losse groentes, maar ambachtelijk bereide (bij)gerechten.

Dat gevoel van de vertrouwde groentewinkel willen we graag behouden. Zowel in de producten die je bij ons koopt, als de service die wij leveren. Een prettige service en persoonlijk contact, dat laat een gerecht direct beter smaken. Onze medewerkers zetten dan ook graag een paar stappen extra. Heb je vragen over een bijgerecht of wil je bijzondere wensen liever telefonisch doorgeven? Neem gerust contact met ons op!

Plaats je bestelling en schuif aan wanneer jij wilt

Bestel je maaltijd en bijgerecht heel eenvoudig via onze website. Onze chef-kok en zijn team gaan, afhankelijk van het door jou gewenste bezorgmoment, met veel passie en plezier aan de slag met het bereiden van jouw bestelling. Onze vaste bezorgers staan garant voor een feilloze en tijdige bezorging. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Schuif aan wanneer het jou uitkomt en geniet van onze heerlijke gerechten. Na het serveren van de gerechten komen de betoverende geuren je tegemoet. Eet smakelijk!

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top