Witlof met kaas en rozemarijnaardappels

6,79

Gewicht

 

Beschrijving witlof met kaas en rozemarijnaardappels

Het meest bekende gerecht met witlof is toch wel witlof met ham en kaassaus. Wij hebben echter een verrukkelijke vegetarische variant bedacht: witlof met kaas, rozemarijnaardappels en een heerlijke bieslook-uiensaus, die echt een culinaire smaakbeleving toevoegt aan het geheel.

Extra informatie
Witlof stamt af van de andijvie en deze groente smaakt licht bitter. Witlof zit vol vitaminen (o.a. A, B en C) en mineralen (o.a. kalium, ijzer, magnesium en natrium). 

Ingrediënten

Kaas (bevat o.a. melk), witlof, voorgegaarde rozemarijnaardappels en bieslook-uiensaus (bevat o.a. melk(eiwit), scharreleigeel, tarwe, gluten, sulfiet en mosterd).

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze witlof met kaas, rozemarijnaardappels en bieslook-uiensaus wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten,  

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten.   

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
Wij raden af deze maaltijd in te vriezen. Het beste is de maaltijd zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast

Witlof met kaas, rozemarijnaardappels en bieslook-uiensaus bestellen? Via onze maaltijdservice heel makkelijk en snel!

 

Werkwijze


Deze maaltijd is ook met ham erbij aan huis te bezorgen, mocht je een vleesliefhebber zijn.
Wil je bij nader inzien liever een andere vegetarische maaltijd bestellen? Kijk dan in de rest van ons vegetarische aanbod. Daarnaast bezorgen we graag
kip- en vleesgerechten bij jou thuis. Probeer verder onze salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen eens uit.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top