Witlof met ham, kaas en rozemarijnaardappels

7,29

Gewicht

 

Beschrijving witlof met ham, kaas en aardappels

Ondanks dat niet iedereen de soms wat bittere smaak van witlof kan waarderen, is deze groente toch best populair. Welbekende bereidingen zijn het traditionele ‘hamrolletje’ met een saus van kaas of de witlofsalade. Witlof met ham en kaas en rozemarijnaardappels, overgoten door een heerlijke bieslook-uiensaus is dan ook een welkome variant op dit geheel. Om je vingers bij af te likken!

Extra informatie
Witlof is familie van de andijvie en heeft een smaak die licht bitter te noemen is. Deze groente is rijk aan vitaminen (o.a. A, B (foliumzuur) en C) en mineralen (o.a. ijzer, magnesium, kalium en natrium). 

Ingrediënten

Ham, kaas (bevat o.a. melk), witlof, voorgegaarde rozemarijnaardappels en bieslook-uiensaus (bevat o.a. melk(eiwit), scharreleigeel, tarwe, gluten, sulfiet en mosterd).

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze witlof met ham, kaas en rozemarijnaardappels wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten,  

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten.   

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
Wij raden af deze maaltijd in te vriezen. Het beste is de maaltijd zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast.

Zin in witlof met ham, kaas en rozemarijnaardappels? Bestel snel bij gruiterij.nl!

 

Werkwijze


Indien gewenst is dit gerecht ook in een vegetarische variant leverbaar, zonder de ham erbij.
Liever een andere maaltijd met vlees op tafel? Bestel dan eens één van onze overige gerechten met vlees. Verder leveren we eveneens
kipgerechten en vegetarische maaltijden bij jou thuis. Probeer daarnaast onze salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen eens uit.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top