Vegetarische rucolastamppot

Vanaf 5,49

Gewicht

Wissen
 

Beschrijving vegetarische stamppot rucola

Dit is geen stamppot met zuurkool, andijvie of boerenkool, maar met lekkere pittige rucola. Deze vegetarische rucolastamppot serveren wij met feta, pijnboompitten en zongedroogde tomaat. Deze maaltijd is echter ook beschikbaar zonder feta of helemaal zonder toevoeging

Extra informatie
Rucola geeft deze stamppot een iets bittere, nootachtige, pittige smaak en bevat vitamines (bijvoorbeeld A en C) en mineralen (onder andere ijzer, calcium en kalium).

Ingrediënten

Rucola, aardappels, evt. feta en/of pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes, crème fraîche, knoflook en kruidenmix.

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze vegetarische stamppot rucola wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
Wij raden af deze maaltijd in te vriezen. Het beste is de maaltijd zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast.

De Gruiterij Maaltijdservice is dé weg om vegetarische rucolastamppot eenvoudig thuis te laten bezorgen!

 

Werkwijze


Rucolastamppot is in meerdere vegetarische varianten verkrijgbaar, maar eveneens in een heerlijke vleesvariant.
Meer zin in een ander vegetarisch gerecht? Kijk dan in het menu onder ‘aanbod’ bij onze overige vegetarische maaltijden.
Naast vegetarische gerechten leveren we ook vleesmaaltijden en maaltijden met kip aan huis. Verder hebben we salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen in ons assortiment.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top