Vegetarische gevulde portobello

Vanaf 4,59

Wissen
 

Beschrijving vegetarische gevulde portobello

Deze grote gevulde kastanjechampignon is perfect als vleesvervanger voor de vegetariërs onder ons. Leverbaar met en zonder kaas. Heerlijk als voorgerecht, bijgerecht en zelfs lekker op de BBQ. Met een salade erbij heb je er ook een volwaardig vegetarisch hoofdgerecht aan. 

Extra informatie
De portobello heeft een vrij neutrale smaak en een vlezige structuur. De saus geeft de groenten een licht pittige, verrukkelijke smaak.

Ingrediënten

Grote kastanjechampignon, courgette, aubergine, paprika, tomaat, rode ui en saus.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze vegetarische gevulde portobello wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de portobello in zijn geheel in de oven en stel deze in op 180 graden. Verwarm de portobello 30 minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw gerecht
Wij raden af de portobello in te vriezen. Het beste is deze zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 4 dagen in de koelkast.

Vegetarische gevulde portobello thuis laten bezorgen? Nog nooit zo makkelijk als via onze maaltijdservice!

 

Werkwijze

Toch trek in een ander vegetarisch (bij)gerecht? Kijk dan bij onze overige vegetarische (bij)gerechten. Naast vegetarische gerechten bieden we ook kipmaaltijden en vleesgerechten aan. Verder hebben we salades, soepen, toetjes en sappen in ons aanbod.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top