Vega raapstelenstamppot met kaasschnitzel en jus

7,79

Gewicht

 

Beschrijving raapstelenstamppot met kaasschnitzel

Raapstelenstamppot met tuinkruidenjus en kaasschnitzel is de perfecte vegetarische voorjaarsstamppot. Vers bij jou op tafel! 
Voeg ook eens vegetarische spekjes toe!

Extra informatie
Raapstelen zijn eigenlijk een jonge variant van een koolsoort, een vorm van bladkool. De smaak is licht pittig en fris en heeft wel iets weg van andijvie, maar raapsteeltjes zijn minder bitter en knapperiger. Deze groentesoort bevat vrij veel ijzer en vitamine A, B11, C en K.

Ingrediënten

Raapstelen, Frieslanders, kaasschnitzel en tuinkruidenjus.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze vegetarische stamppot raapstelen wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van uw maaltijd
Wij raden af deze maaltijd in te vriezen. Het beste is de maaltijd zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast.

Vegetarische stamppot raapstelen met kaasschnitzel en tuinkruidenjus bestellen? Via de Gruiterij Maaltijdservice heel eenvoudig en snel!

 

Werkwijze


Raapstelenstamppot is eveneens te verkrijgen in vleesvariant.
Behoefte aan een andere vegetarische maaltijd? Probeer dan één van onze overige vegetarische gerechten.
Naast vegetarische maaltijden bezorgen we ook kipgerechten en vleesmaaltijden thuis. Verder hebben we ook salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen in ons assortiment.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top