Vegetarische hachee met rode kool en aardappelpuree

7,99

Gewicht

Tijdelijk niet leverbaar

 

Beschrijving vegetarische hachee

Hachee is van origine een stoofpot met uien en rundvlees. Voor de vegetariërs onder ons hebben wij er een zeer smakelijke vegetarische variant van gemaakt, bospaddenstoelenhachee. Dit is een stoofpot op basis van bospaddenstoelen, rode ui en bosui. Hier voegen we rode kool en verse aardappelpuree aan toe.

Extra informatie
De bospaddestoelen geven het gerecht een nootachtige, aardse smaak. 
De rode kool die we toevoegen heeft een lichtzoete, kenmerkende koolsmaak. Deze groentesoort is rijk aan veel vezels, mineralen (onder andere kalium en calcium) en vitaminen (zoals B, C, E, K en foliumzuur). 

Ingrediënten

Rode kool, aardappels, bospaddenstoelen, rode ui, bosui, water, diverse kruiden en specerijen.

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze vegetarische hachee met rode kool en aardappelpuree wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Vegetarische hachee met rode kool bestellen? Via onze maaltijdservice heel eenvoudig en snel!

 

Werkwijze

 

Hachee met rode kool is eveneens thuis te bezorgen in vleesvariant.
Per ongeluk op de verkeerde vegetarische maaltijd geklikt, maar wel zin in vegetarisch gerecht? Kijk dan in het menu onder ‘aanbod’ bij onze overige vegetarische maaltijden.
Naast vegetarische gerechten bieden we ook kipmaaltijden en vleesmaaltijden aan. Verder hebben we salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen in ons assortiment.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top