Tomaat

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op jouw vragen of onduidelijkheden. Staat het gewenste antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op:

 Telefoonnummer de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
 WhatsAppadres de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
   [email protected]
 Openingstijden de Gruiterij Maaltijdservice  Ma-Vrij: 8-18u | Za: 8-17u

Klantenservice

Je kunt je vraag via WhatsApp of via e-mail stellen, dit kan via ons contactformulier of onderstaand mailadres. Liever direct contact en meteen antwoord op jouw vragen? Dat kan natuurlijk ook, neem dan telefonisch contact op of breng een bezoek aan onze winkel:

 Telefoonnummer de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
 WhatsAppadres de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
   [email protected]
 Openingstijden de Gruiterij Maaltijdservice  Ma-Vrij: 8-18u | Za: 8-17u

De Gruiterij Maaltijdservice
Gijsbrecht van Amstelstraat 262
1215 CR Hilversum

Nee, een (factuur)adres en andere gegevens kun je zelf aanpassen via jouw bestelaccount.

Gruiterijmaaltijden.nl hoopt van harte dat je tevreden bent over onze maaltijdservice, maar onverhoopt kan er wel eens iets mis gaan. Wij horen het dan ook graag als je niet tevreden bent over onze dienstverlening, zodat wij deze kunnen blijven optimaliseren.
Als er iets mis is met de bestelling, meld dit dan direct aan de bezorger, of ieder geval binnen 24 uur na bezorging. Liefst per e-mail of anders telefonisch, waarbij bestelnummer en persoonsgegevens worden doorgegeven. Eventueel kan ter ondersteuning een foto worden meegestuurd. Dit kan desgewenst via ons contactformulier.
Wij zullen dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 48 uur, contact opnemen om in overleg te zoeken naar een passende oplossing. Hierbij kan gedacht worden aan een nieuw product middels een kortingscode of geld terug. 
Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Maaltijdservice en maaltijden

Zie hieronder de verschillende stappen om online onze maaltijden te bestellen:

Werkwijze de Gruiterij Maaltijdservice

Zie ook onze uitgebreidere uitleg over hoe de maaltijdservice werkt.

Wij bieden vlees- en kipgerechten en gerechten op vegetarische basis aan. Daarnaast bezorgen wij ook saladessoepenbijgerechtentoetjes, sappen en dessertwijnen aan huis.

Gemiddeld genomen is een gerecht 500 gram en kan gezien worden als een ruim éénpersoonsgerecht. Mocht je liever een kleinere maaltijd nuttigen, dan is het aan te raden zelf het gerecht in twee porties te verdelen. Desnoods kun je dan een portie invriezen.
Onze salades zijn te bestellen vanaf 200 gram, een gemiddelde eenpersoonsportie is 200 gram.  

De maaltijden worden door onze eigen chef-kok op een professionele manier gemaakt. We werken zoveel mogelijk met verse ingrediënten en onze kok kookt elke dag vers. Op deze wijze kunnen we de beste kwaliteit maaltijden leveren.

Onze maaltijden worden koelvers geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen. Wij bezorgen geen warme maaltijden.

We verwerken in onze kant-en-klare gerechten alleen verse ingrediënten vanuit onze eigen winkel. We doen geen toevoegingen, die overbodig zijn en conserveren niet. De meeste maaltijden bevatten weinig zout en zijn E-nummervrij. 
De maaltijden zijn echter niet biologisch, wel werken we zoveel mogelijk met lokale ingrediënten en producten. 

Bijna iedere maaltijd bevat weinig zout en is E-nummervrij. Aan andere dieetvoorwaarden kunnen wij (nog) niet voldoen helaas. Mocht je toch andere (dieet)wensen hebben, neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, via ons contactformulier of via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer:

 Telefoonnummer de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
 WhatsAppadres de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
   [email protected]
 Openingstijden de Gruiterij Maaltijdservice  Ma-Vrij: 8-18u | Za: 8-17u

We kijken dan per bestelling wat we voor je kunnen betekenen. 

Bereid- en bewaaradvies

Al onze kant- en klare gerechten worden geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen. 

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Heeft de maaltijd in de vriezer gezeten, verwarm deze dan twee keer zo lang.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de tijd dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenhandschoenen.

In de pan:
Haal de plastic folie van de schaal, schep de inhoud in een pan en verwarm deze op laag vuur tot de gewenste temperatuur. 

Na levering zijn de gerechten 5 dagen houdbaar in de koelkast (tenzij anders vermeld). In de diepvries kun je de maaltijden tot een half jaar goed houden.

Om te kunnen genieten van de verse smaak van de maaltijden is ons advies om deze in de koelkast te bewaren.
In principe kunnen de maaltijden echter ook worden ingevroren. Het is wel zo dat in de vriezer ijsvorming op de gerechten kan ontstaan, wat invloed kan hebben op de smaak. Bij sommige gerechten raden we invriezen wel expliciet af. Dit staat dan in de webshop bij de maaltijd vermeld onder het kopje ‘bereid- en bewaaradvies’. Het is dan verstandig het gerecht zo snel mogelijk te nuttigen, met een uiterste bewaartijd van 5 dagen in de koelkast.

Bij het klaarmaken van de maaltijden houdt onze chef-kok er rekening mee, dat deze bij jou thuis nog een keer worden verwarmd. De kwaliteit, (knapperige) bite en smaak van het eten, maar ook voedingsstoffen blijven hierdoor goed behouden.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Privacy

Andere vragen?

Zie voor overige vragen, de informatie omtrent bestellen & account, betalen of bezorging & retourneren.

Broccoli
Groente maaltijdservice
Scroll naar top