Surinaamse mie met kip en groenten

7,29

Gewicht

 

Beschrijving Surinaamse mie met kip en groenten

Dit smakelijke kipgerecht met gekookte mie Surinaamse stijl met chilisaus, omelet, paprika, wortel en ui, aangevuld met een verscheidenheid aan groentes mag niet ontbreken op jouw menu. Geniet deze verse maaltijd uit Surinaamse keuken. Njang Sweetie – Eet smakelijk!

Extra informatie
We verwerken de meest verse groenten (wortels, sojabonen, peultjes, bamboescheuten, waterkastanje, gele paprika en zwarte champignons) in dit gerecht en daarnaast scharrelkip.

Ingrediënten

Kip, Surinaamse mie (bevat o.a. tarwegriesmeel, scharrelei, sojabonen, garnalen– en vispoeder), paksoi, wortels, sojabonen, peultjes, bamboescheuten, waterkastanje, gele paprika en zwarte champignons, peterselie, chilisaus en kruiden en specerijen.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden, zuivel, selderij en/of pinda bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze Surinaamse mie met kip en groenten wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kunt u de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Surinaamse mie met kip en groenten bestellen? Via de Gruiterij Maaltijdservice heel eenvoudig en snel!

 

Werkwijze


Toch meer zin in een ander kipgerecht? Kijk dan bij onze overige maaltijden met kip.
Naast kipgerechten bieden we nog meer vleesmaaltijden en vegetarische gerechten aan. Verder we ook salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen aan huis.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top