Sukadelap met jus

4,99

Stuk(s)

 

Beschrijving sukadelap met jus

Sukadelap met jus is oud Hollands gekruid mals vlees met een intense, diepe smaak, dat zo uit elkaar valt door het stoven. Goed te combineren met een van onze stamppotten of gewoon bij groente en aardappels of rijst. 
Gerechten waarbij naar onze mening echt een sukadelap past (zie productpagina van de betreffende maaltijd), leveren wij standaard met sukadelap en jus. Wil je graag een extra of losse portie thuis laten bezorgen, dan kan dat via deze weg!

Ingrediënten

Rundvlees

Allergie-informatie
Bereid in een keuken waar onder andere gewerkt wordt met: noten, zaden en zuivel.

Bereid- en bewaaradvies

Onze sukadelappen worden gestoofd geleverd in een plastic 
magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 750 watt en de timer op maximaal 2 minuten als de sukadelap uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de pan
Doe de sukadelap met een klein beetje boter in een koekenpan en verwarm het geheel op laag vuur 5 tot 7 minuten. Is de sukadelap diepgevroren, verwarm dan de dubbele tijd. 

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie en stel de oven in op 180 graden. Verwarm de sukadelap ongeveer 20 minuten als deze uit de koelkast komt. Is deze echter diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw bijgerecht
De sukadelap is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je dit bijgerecht tot een half jaar goed houden.

De Gruiterij Maaltijdservice is dé weg om eenvoudig een sukadelap met jus te bestellen!

 

Werkwijze


Zie ook onze andere bijgerechten in het menu onder ‘aanbod’. We leveren eveneens aardappels, stooffruit en maaltijdtoevoegingen aan huis.
Wil je naast of in plaats van een bijgerecht een hoofdmaaltijd bestellen? Probeer dan onze kant-en klare gerechten eens uit. Verder bieden we een ruime keuze aan salades, soepen, toetjes, sappen en dessertwijnen aan.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top