Rucolastamppot met truffelsalami

7,39

Gewicht

 

Beschrijving stamppot rucola met truffelsalami

Nieuwsgierig naar een Hollandse stamppot met Italiaanse smaken? Probeer dan deze overheerlijke rucolastamppot met truffelsalami, pijnboompitten en zongedroogde tomaat. Voor je het weet bij jou op tafel!

Extra informatie
Rucola geeft een beetje bittere, nootachtige, maar ook pittige smaakbeleving aan deze stamppot. Deze groentesoort bevat jonge blaadjes van mosterdkruid, welke rijk zijn aan vitamine A en C en mineralen, zoals calcium, ijzer en kalium.

Ingrediënten

Truffelsalami, rucola, aardappels, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, crème fraîche, knoflook en kruidenmix.

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze stamppot rucola met truffelsalami wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
Wij raden af deze maaltijd in te vriezen. Het beste is de maaltijd zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast.

Stamppot rucola bestellen? Nog nooit zo snel geregeld via De Gruiterij maaltijdservice!

 

Werkwijze


Meer behoefte aan een andere vleesmaaltijd? Bestel dan één van onze overige vleesmaaltijden.
Naast maaltijden met vlees leveren we eveneens vegetarische maaltijden en gerechten met kip. Probeer verder onze salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen eens uit.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top