Roseval aardappels

Vanaf 1,59

Gewicht

Wissen
 

Beschrijving Roseval aardappels

Roseval aardappels zijn echte smaakmakers en heel geschikt voor in ovengerechten en (koude) salades. Ook lekker als bijgerecht bij de avondmaaltijd. Wij leveren een gemiddelde portie voorgekookte aardappels voor één persoon aan huis. Met daarbij een overheerlijk sausje van tuinkruiden en knoflook en daarnaast pijnboompitten. We leveren de aardappels ook zonder pijnboompitten indien gewenst. 

Extra informatie
De Roseval aardappel is een stevige aardappel met een dunne, rode schil. Ze kunnen met deze schil gegeten worden en hebben een iets zoetige, volle, romige smaak.

Ingrediënten

Aardappels (Roseval), evt. pijnboompitten en diverse kruiden en specerijen.

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze Roseval aardappels worden geleverd in een plastic 
ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de pan
Haal de plastic folie van de schaal, schep de inhoud in een pan en bak de aardappels op laag vuur. Geniet van jouw heerlijke kant-en-klare bijgerecht!

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de aardappels in de oven en stel deze in op 170 graden. Verwarm ze 20 minuten als deze uit de koelkast komen. Zijn deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw bijgerecht
Wij raden af de aardappels in te vriezen. Het beste is ze zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast.

Zin in Roseval aardappels? Bestel snel bij gruiterijmaaltijden.nl!

 

Werkwijze


Heb je gezien dat we nog meer bijgerechten in ons assortiment hebben? Kijk in het menu onder ‘aanbod’
bij vlees, stooffruit en maaltijdtoevoegingen. Naast een bijgerecht ook trek in een hoofdmaaltijd? Probeer dan onze hoofdgerechten eens uit. Verder serveren we  salades, soepen, toetjes, sappen en dessertwijnen.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top