Rookworst

Vanaf 1,99

Wissen
 

Beschrijving rookworst

Deze sappige rookworst met een knapperig velletje is de perfecte toevoeging aan een Hollandse stamppot of erwtensoep. Uiteraard ook heerlijk gewoon uit het vuistje! 
Gerechten waarbij volgens ons echt rookworst past (zie productpagina van betreffende gerecht), leveren wij standaard met halve rookworst van varkensvlees. Echter zijn deze maaltijden ook te bestellen met hele rookworst en met rundvlees. Wil je graag een extra of losse portie bestellen dan kan dat via deze weg!

Ingrediënten

Rookworst van Slagerij Chateau Briand (varkens- of rundvlees).

Allergie-informatie
Bereid in een keuken waar gewerkt wordt met onder andere: noten, zaden en zuivel.

Bereid- en bewaaradvies

Onze voorgegaarde rookworst wordt geleverd in een plastic vacuüm verpakking.

Opwarmen in de magnetron
Prik een paar gaatjes in de plastic verpakking. Stel de magnetron in op 500 watt en de timer op ongeveer 1 minuutDraai de rookworst daarna om en verwarm deze nogmaals ongeveer 1 minuut. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Opwarmen in de pan
Doe de rookworst in de plastic vacuüm verpakking in een pan met voldoende water, zodat deze net onder water staat. Zet de hittebron op de laagste stand en verwarm vooral langzaam. Zorg ervoor dat de rookworst niet gekookt wordt! Na ongeveer 10 minuten gaat het water dampen en is de rookworst gereed voor consumptie. Is deze diepgevroren, verwarm dan het dubbele aantal minuten. 

Let op: na opwarmen zijn de plastic verplakking en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw bijgerecht
Dit bijgerecht is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je de rookworst tot een half jaar goed houden.

Via de Gruiterij Maaltijdservice rookworst bestellen, nooit eerder zo gemakkelijk!

 

Werkwijze


Heb je ook onze andere bijgerechten gezien in het menu onder ‘aanbod’? Naast vlees hebben we ook aardappels, stooffruit en maaltijdtoevoegingen.
Wil je naast een bijgerecht ook een hoofdgerecht bestellen? Probeer dan onze kant-en klaarmaaltijden eens uit. Verder hebben we een breed aanbod aan salades, soepen, toetjes, sappen en dessertwijnen om uit te kiezen.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top