Rode bietenstamppot met vlees en jus

Vanaf 6,99

Gewicht

Wissen
 

Beschrijving rode bietenstamppot met vlees

Rode bietenstamppot met slavink en jus is een aangename Hollandse stamppot, die het verdient om uitgeprobeerd te worden! Uitgebakken spekjes zijn een smakelijke toevoeging. Probeer onze andere vleesvariant ook eens uit met slavink, brie, walnoten en jus!

Extra informatie
De rode biet is enigszins aards en een beetje zoet van smaak. Dit knolgewas is rijk aan vitaminen (bijv. vitamine A, B, foliumzuur en C), mineralen (zoals magnesium, ijzer en kalium) en vezels. Tegelijkertijd bevat de rode biet relatief weinig suikers, vetten en koolhydraten.

Ingrediënten

Slavink (varkens- en rundvlees), evt. walnoten en brie, aardappelpuree, rode bieten en jus.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze stamppot rode bieten met vlees wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Rode bietenstamppot met vlees en jus thuis laten bezorgen? Via de Gruiterij Maaltijdservice heel makkelijk en snel!

 

Werkwijze


Rode bietenstamppot is eveneens verkrijgbaar in een vegetarische variant, maar ook in nog een andere vleesvariant.
Niet zo’n zin in bietenstamppot met slavink en jus, maar wel zin in een maaltijd met vlees? Kijk dan in het menu onder ‘aanbod’ bij onze andere vleesgerechten.
Naast vleesmaaltijden hebben we ook kipgerechten en vegetarische maaltijden in ons assortiment. Verder hebben we in ons aanbod salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top