Raapstelenstamppot met gehaktbal en jus

7,79

Gewicht

 

Beschrijving raapstelenstamppot met gehaktbal

Op zoek naar een gerecht met verse raapstelen? Wat dacht je van deze overheerlijke stamppot raapstelen met gehaktbal en jus. In no time bij jou thuis bezorgd! Ook aan te raden met uitgebakken spekjes!

Extra informatie
Raapstelen zijn een jonge koolsoort, een vorm van bladkool. De groentesoort heeft wat weg van andijvie, maar raapstelen smaken toch anders, fris en enigszins pittig. Raapsteeltjes zijn niet alleen lekker, maar ook gezond, ze zitten bomvol vitamines (zoals vitamine A, C en foliumzuur) en mineralen (ijzer). 

Ingrediënten

Rundergehakt, raapstelen, Frieslanders en rundvleesjus.

Extra informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze stamppot raapstelen met gehaktbal wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van uw maaltijd
Wij raden af deze maaltijd in te vriezen. Het beste is de maaltijd zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast.

Heerlijk thuis genieten van raapstelenstamppot met gehaktbal? Bestel moeiteloos bij onze maaltijdservice!

 

Werkwijze


Raapstelenstamppot is eveneens in een vegetarische variant thuis te bezorgen.
Bij nader inzien geen zin in raapstelenstamppot met gehaktbal en jus, maar wel zin in een gerecht met vlees? Probeer dan één van onze andere vleesmaaltijden. Naast vleesgerechten hebben we ook maaltijden met kip en vegetarische gerechten in ons assortiment. Verder leveren we salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen aan huis.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top