Quiche walnoot peer kaas

9,95

Gewicht

 

Beschrijving quiche walnoot peer kaas

Zin in een hartige taart met een pittige twist? Onze quiche walnoot peer kaas, is een vegetarische quiche met een combinatie van blauwe kaas en brie, met de milde smaak van peer en walnoten, die dit gerecht helemaal af maakt. 
Een puntje van deze quiche is zeer smakelijk bij de borrel, maar ook mag dit bijgerecht niet ontbreken bij een lunch of etentje met vrienden of gewoon voor tussendoor. Ben je op zoek naar een hele maaltijd, voeg dan een salade toe aan deze quiche en smullen maar. 

Ingrediënten

Tarwebloem, ei, melkroom, blauwschimmelkaas, brie, peer, walnoten, boter, zout en nootmuskaat. 

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze quiche met walnoot, peer en kaas wordt geleverd in een ovenbestendige houten ring of rechthoekige schaal met bakpapier voor in de oven.

Opwarmen in de oven
Zet de quiche in zijn geheel in de oven en stel deze in op 180 graden. Verwarm de hartige taart 15 minuten als deze uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de houten ring of rechthoekige schaal met bakpapier en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw bijgerecht
De quiche is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je deze tot een half jaar goed houden.

Quiche walnoot peer kaas bestellen? Via de Gruiterij Maaltijdservice heel makkelijk en snel!

 

Werkwijze


Liever een ander bijgerecht? We leveren ook aardappels, vlees, stooffruit en maaltijdtoevoegingen. M
isschien een hoofdgerecht erbij bestellen? Zie onze kant-en-klaarmaaltijden in het menu onder ‘aanbod’. Eveneens bezorgt onze maaltijdservice salades, soepen, toetjes, sappen en dessertwijnen aan huis.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top