Quiche Lorraine

9,95

Gewicht

 

Beschrijving quiche Lorraine

Quiche Lorraine, een overheerlijk ouderwets Frans recept. Onze hartige taart is traditioneel, in die zin dat er kaas en gerookte spekblokjes in zitten. Van de andere kant ook origineel, door toevoeging van ui, prei en cherrytomaatjes.
Deze quiche is een mooie aanvulling op het middag- of avondeten. Met salade erbij heb je echter in een handomdraai ook een hele maaltijd gereed. 

Ingrediënten

Tarwebloem, gerookte spekjes, ei, melkroom, kaas, prei, ui, cherrytomaatjes, boter, zout en nootmuskaat. 

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze quiche Lorraine wordt geleverd in een ovenbestendige houten ring of rechthoekige schaal met bakpapier voor in de oven.

Opwarmen in de oven
Zet de quiche in zijn geheel in de oven en stel deze in op 180 graden. Verwarm de hartige taart 15 minuten als deze uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de houten ring of rechthoekige schaal met bakpapier en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw bijgerecht
De quiche is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je deze tot een half jaar goed houden.

Quiche Lorraine bestellen? Nog nooit zo snel geregeld als via de Gruiterij Maaltijdservice!

 

Werkwijze


Kijk eens in het menu onder ‘aanbod’ bij onze overige bijgerechten: aardappels, vlees, stooffruit en maaltijdtoevoegingen.
Ook geïnteresseerd in onze hoofdgerechten? Probeer onze kant-en-klaarmaaltijden dan eens uit. Verder hebben we heerlijke salades, soepen, toetjes, sappen en dessertwijnen in ons aanbod.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top