Mosketto sweet white (bianco)

6,95

Inhoud

 

Beschrijving Mosketto sweet white (bianco)

Mosketto sweet white, of gewoon Mosketto bianco, is een wijn, die heerlijk is op elk moment van de dag. Aanrader voor bij het dessert, gewoon in de tuin tijdens een borrel of bijvoorbeeld bij een van onze maaltijdsalades.
Mosketto is er in vele soorten en maten. Wij bieden van dit wijnhuis twee soorten aan: Mosketto bianco en Mosketto rosso (red). Proef ze beide eens!

Extra informatie
Mosketto is de Italiaanse versie van de Franse Muscat wijn en gemaakt van de alom bekende muskaatdruif. Deze druif, speciaal geteeld voor muskaatwijnen, is zoet van karakter en lekker fris. Houd bij de aanschaf van deze wijn dan ook zeker rekening met dit feit.

Allergenen
Sulfieten

Informatie

 

Alcohol5% vol
WijnhuisMosketto
Soort wijnDessert
RegioPiemonte
LageringStaal
DruivensoortMoscato
Inhoud0,75 liter

Bestelinformatie

LET OP: Deze wijn is landelijk te bestellen, dus ook buiten de bezorgplaatsen van onze maaltijdservice! De bezorgkosten voor het bestellen van deze wijn in onze bezorgplaatsen (Hilversum, Loosdrecht, Bussum, Huizen, Naarden, Kortenhoef, Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Maartensdijk, ’s-Graveland, Blaricum, Laren, Eemnes, Nederhorst den Berg en Ankeveen) bedragen 1,99. Wij bezorgen dan zelf. Daarbuiten rekenen we standaard 5,95 verzendkosten (ook bij een totaalbedrag boven de €40,-) en is er geen sprake van een minimum bestelbedrag. De Mosketto wordt dan binnen 48 uur na bestelling verzonden via DHL.

Mosketto sweet white (bianco) bestellen? Nog nooit zo makkelijk als via gruiterijmaaltijden.nl!

 

Werkwijze


Probeer ook onze maaltijden, salades, soepen, bijgerechten, toetjes en sappen eens uit!

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top