Gebakken aardappels, schnitzel en snijbonen

6,99

Gewicht

 

Beschrijving aardappels, schnitzel en snijbonen

Trek in een ouderwetse, oer-Hollandse maaltijd met aardappels, vlees en groente? Bestel dan onze gebakken aardappels, kipschnitzel en snijbonen en je kiest voor een lekkere kant-en-klaarmaaltijd, die binnen enkele minuten op tafel staat.

Ingrediënten

Schnitzel (kip), aardappels en snijbonen.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Het gerecht bestaande uit gebakken aardappels, schnitzel en snijbonen wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van uw maaltijd
Wij raden af deze maaltijd in te vriezen. Het beste is de maaltijd zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast.

Eenvoudig gebakken aardappels, schnitzel en snijbonen thuis laten bezorgen? Onze maaltijdservice is dé oplossing!

 

Werkwijze


Liever een ander gerecht met kip? Kijk dan in het menu onder ‘aanbod’ bij onze overige kipmaaltijden.
Naast kipgerechten bezorgen we ook gerechten met vlees en vegetarische maaltijden aan huis. Probeer verder onze salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen eens uit.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top