De Gruiterij Maaltijdservice

Van groentewinkel tot maaltijdbezorging

Ooit begonnen als een leuke, kleine groentezaak, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot dé groentewinkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Een vooruitstrevende winkel, die naast groenten en fruit tegenwoordig nog veel meer aanbiedt. We hebben een prachtige kaasafdeling en bieden een kwalitatief goed en breed assortiment aan wijn, desserts en chocolade aan. Ook branden we onze eigen noten. Daarnaast importeren we producten uit Italië, zoals pasta en olijfolie. Deze worden uiteraard ook verwerkt in onze eigen maaltijden
Omdat we onze klanten nog laagdrempeliger mee willen laten genieten van alles wat onze winkel te bieden heeft, is De Gruiterij Maaltijdservice
 opgezet. Met verse ingrediënten en producten uit onze winkel worden elke dag verse, kant-en-klaar gerechten bereid, die we graag bij jou thuis bezorgen. Zonder dat jij na hoeft te denken over kwaliteit, bezorging of verdere verplichtingen.

Persoonlijke maaltijdservice Hilversum

Graag willen wij aan al jouw wensen voldoen en zetten graag een paar stappen extra. Staat de maaltijd die je zoekt er niet tussen? Of wil je liever een aanpassing op een bestaand gerecht? Neem contact met ons op en wij gaan ons uiterste best doen om alles zo goed mogelijk voor je in orde te maken. 
Heb je gezien dat wij naast maaltijden ook soepensalades, bijgerechtensappentoetjes en dessertwijnen aan huis leveren. Misschien ook eens proberen?

Werkwijze de Gruiterij Maaltijdservice

Woon je net buiten Hilversum?

Geen enkel probleem! De Gruiterij Maaltijdservice bezorgt namelijk ook graag maaltijden bij jou thuis in Loosdrecht, Bussum, Huizen, Naarden, Kortenhoef, Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Maartensdijk, ’s-Graveland, Blaricum, Laren, Eemnes, Nederhorst den Berg en Ankeveen. Uiteraard nodigen we je ook van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum!

Scroll naar top