Chinese kool stamppot met vega spekjes en jus

7,79

Gewicht

 

Beschrijving vegetarische Chinese kool stamppot

Chinese kool stamppot met vegetarische spekjes overgoten door smakelijke tuinkruidenjus. Een vers en gezond kant-en-klaar gerecht op vegetarische basis.  

Extra informatie
De groentesoort Chinese kool heeft een structuur, die knapperig van aard is en enigszins zoet van smaak. Verder is de kool vetarm en bevat veel vitamines (waaronder C, K en foliumzuur) en mineralen (zoals mangaan, calcium en ijzer). 
Naast kool zit er ook shiitake in deze kant-en-klaarmaaltijd. Shiitake is een zwam uit de Japanse keuken, die heerlijk nootachtig en kruidig smaakt met een stevige bite. Deze paddenstoel bevat ook veel bruikbare voedingsstoffen (zoals B-vitamines, kalium, foliumzuur, ijzer, koper, selenium, vezels en eiwitten).

Ingrediënten

Chinese kool, aardappels, shiitake, vegetarische spekjes, ui, sojasaus, tuinkruidenjus, zuivel en diverse kruiden en specerijen.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze vegetarische Chinese kool stamppot wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Eenvoudig vegetarische stamppot Chinese kool bestellen? Onze maaltijdservice biedt dé oplossing!

 

Werkwijze


Chinese kool stamppot kan eveneens in vleesvariant met spekjes en jus bij jou thuis bezorgd worden.
Zin in een andere vegetarische maaltijd? Kijk dan in het menu onder ‘aanbod’ bij onze overige vegetarische gerechten.
Naast vegetarische maaltijden bieden we ook kipmaaltijden en vleesgerechten aan. Verder hebben we salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen in ons assortiment.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top