Boerenkoolstamppot met vlees en jus

Gewicht

  

 

Beschrijving boerenkoolstamppot met vlees

Wil jij graag snel een maaltijd op tafel zonder dat je je daarvoor hoeft in te spannen? Stamppot boerenkool met rookworst en jus is een verrukkelijk kant-en-klaar gerecht met als hoofdbestanddelen boerenkool en aardappel. Standaard wordt een halve rookworst (varkensvlees) geleverd, maar eveneens te bestellen met hele rookworst. Onze rookworsten zijn ook in een rundvleesvariant te bestellen. Probeer verder onze varianten met gehaktbal en sukadelap eens uit!

Extra informatie
Boerenkool is een typische wintergroente met een unieke, stevige koolsmaak, die lekker smaakt met een hartige toevoeging, zoals uitgebakken spekjes en rookworst. Boerenkool is het meest smakelijk na de vorstperiode, waarin zetmeel in de kool wordt omgezet in suikers en zo zorgt voor een wat zoetere smaak. Deze gezonde groente bevat vooral vitamine A, B, C, foliumzuur, calcium en vezels.

Ingrediënten

Rookworst (varkens- of rundvlees) of rundergehakt of sukade (rundvlees), aardappels, boerenkool, jus, diverse kruiden en specerijen.

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze stamppot boerenkool met vlees wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Door onze maaltijdservice boerenkoolstamppot met vlees thuis laten bezorgen? Nooit eerder zo makkelijk!

 

Werkwijze


Boerenkool is in verschillende vegetarische varianten en vleesvarianten leverbaar.
Trek in een ander vleesgerecht? Bestel dan één van onze overige maaltijden met vlees.
Naast vleesgerechten hebben we ook maaltijden met kip en vegetarische gerechten in ons assortiment. Verder bieden we eveneens salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen aan.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top