Boerenkoolstamppot met vega toevoeging en jus

Gewicht

  

 

Beschrijving boerenkool met vega toevoeging

Boerenkoolstamppot met halve rookworst op plantaardige basis en tuinkruidenjus. Echt een magnifieke vegetarische variant op de traditionele Hollandse stamppot boerenkool met halve worst. Probeer ook onze variant met een kaasschnitzel eens uit!

Extra informatie
Boerenkool is een echte wintergroente met een stevige, typische smaak van kool. Heerlijk met een hartige toevoeging, zoals vegetarische rookworst en/of plantaardige spekjes. Boerenkool is het lekkerste na de vorstperiode, waarin zetmeel in de kool wordt omgezet in suikers. Hierdoor wordt de smaak iets zoeter. Deze groentesoort is rijk aan met name vitamine A, B, C, foliumzuur, vezels en calcium.

Ingrediënten

Vegetarische rookworst of kaasschnitzel, boerenkool, aardappels, tuinkruidenjus, diverse kruiden en specerijen.

Allergie-informatie
Kan sporen van noten, zaden en zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze stamppot boerenkool met vegetarische toevoeging wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
De maaltijd is na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast. 
In de diepvries kun je de maaltijd tot een half jaar goed houden.

Gemakkelijk stamppot boerenkool met vegetarische toevoeging en tuinkruidenjus thuis laten bezorgen? Onze maaltijdservice is dé oplossing!

 

Werkwijze


Boerenkool is eveneens met een kaasschnitzel verkrijgbaar en daarnaast te leveren in een traditionele vleesvariant.
Trek in een andere vegetarische maaltijd? Bestel dan één van onze overige vegetarische maaltijden.
Naast vegetarische gerechten bieden we ook vleesmaaltijden en gerechten met kip aan. Verder hebben we salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen in ons assortiment. 

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top