Tomaat

Betaling

Zie hieronder de vragen en antwoorden over het onderwerp betalen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust even contact op:

 Telefoonnummer de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
 WhatsAppadres de Gruiterij Maaltijdservice  035 6247735
   [email protected]
 Openingstijden de Gruiterij Maaltijdservice  Ma-Vrij: 8-18u | Za: 8-17u

Ja, de getoonde prijzen bij onze maaltijden, salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen zijn inclusief BTW. 

De bestelling kan via iDEAL op een veilige manier worden voldaan via internetbankieren. Mocht de bestelling telefonisch of via e-mail hebben plaatsgevonden, dan wordt er een betaalverzoek naar je gemaild. Pas na betaling gaat onze chef-kok met zijn team voor je aan de slag. 

Contant betalen is helaas niet mogelijk. Wij gaan de maaltijden pas bereiden als de betaling is voldaan. 

Wij hanteren geen standaard prijzen, elke maaltijd heeft op basis van verse ingrediënten een eigen, scherpe prijs. Zie hiervoor de afzonderlijke maaltijden

De Gruiterij Maaltijdservice hanteert een minimaal te bestellen bedrag van €20,-. Hierbij wordt een standaard bezorgtarief gehanteerd van €1,99. Op het moment dat de bestelling meer dan €40,- bedraagt, zullen deze kosten komen te vervallen. Dit is ongeacht de hoeveelheid of het gewicht.

Een uitzondering op bovenstaande is de Mosketto wijn!
Deze wijn is, in tegenstelling tot de rest van de producten in de webshop, landelijk te bestellen, dus ook buiten de bezorgplaatsen van onze maaltijdservice! De bezorgkosten voor het bestellen van deze wijn in onze bezorgplaatsen (Hilversum, Loosdrecht, Bussum, Huizen, Naarden, Kortenhoef, Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Maartensdijk, ’s-Graveland, Blaricum, Laren, Eemnes, Nederhorst den Berg en Ankeveen) bedragen €1,99. Wij bezorgen dan zelf. Daarbuiten rekenen we standaard €5,95 verzendkosten (ook bij een totaalbedrag boven de €40,-) en is er geen sprake van een minimum bestelbedrag. De Mosketto wordt dan binnen 48 uur na bestelling verzonden via DHL.

Als je de bestelling wilt afzeggen, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Vermeldt hierin het bestelnummer en je persoonsgegevens. Wij zullen dan per bestelling beoordelen of de order (kosteloos) geannuleerd kan worden. Redenen om hier vanaf te zien zijn:
-teveel tijd verstreken na bestelling
-het tijdstip van annuleren zit te dicht op de bezorgdatum
Zie ook onze algemene voorwaarden.

Ja dat kan, in je eigen account geef je apart een factuur- en bezorgadres op. 

Andere vragen?

Kijk dan bij onze vragen en antwoorden rondom bestellen & account of bezorging & retourneren. In onze veel gestelde vragen staat informatie met betrekking tot onze klantenservice, maaltijdservice en maaltijden. Verder vind je er informatie met betrekking tot bereid- en bewaaradvies, algemene voorwaarden en privacy. 

Groente maaltijdservice
Broccoli
Scroll naar top