Andijviestamppot met vlees en jus

Vanaf 6,99

Gewicht

Wissen
 

Beschrijving andijviestamppot met vlees

Verse Hollandse andijviestamppot van gestampte aardappels met groenten, jus en een gehaktbal. Ook lekker met uitgebakken spekjes! Probeer onze variant met slavink ook eens uit!

Extra informatie
De groentesoort andijvie heeft een frisse, maar ook best sterke en pittige smaak met een heel klein bittertje op de achtergrond. Andijvie is verder caloriearm en bevat veel vitamines (met name A, B en K) en mineralen (als calcium, ijzer en kalium).

Ingrediënten

Rundergehakt of slavink (rund- en varkensvlees), andijvie, aardappels, jus, diverse kruiden en specerijen.

Allergie-informatie
Deze maaltijd kan sporen van noten, zaden en/of zuivel bevatten.

Bereid- en bewaaradvies

Onze andijviestamppot met vlees wordt geleverd in een plastic magnetron- en ovenbestendige schaal met folie er overheen.

Opwarmen in de magnetron
Prik gaatjes in de folie. Stel de magnetron in op 600 watt en de timer op ongeveer 4 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, verwarm de maaltijd dan het dubbele aantal minuten.   

Opwarmen in de oven
Verwijder de folie. Zet de maaltijd in zijn geheel in de oven en stel deze in op 120 graden. Verwarm de maaltijd ongeveer 30 minuten als de maaltijd uit de koelkast komt. Is deze diepgevroren, stel de timer dan in op het dubbele aantal minuten.  

Let op: na opwarmen zijn de schaal en de inhoud warm. Gebruik daarom ovenwanten.

Bewaren van jouw maaltijd
Wij raden af deze maaltijd in te vriezen. Het beste is de maaltijd zo snel mogelijk te eten. De uiterste bewaartijd is 5 dagen in de koelkast.

Via de Gruiterij Maaltijdservice stamppot andijvie bestellen? Nooit eerder zo eenvoudig!

 

Werkwijze


Andijviestamppot is ook leverbaar met een slavink erbij.
Trek in een ander gerecht met vlees? Bestel dan één van onze overige vleesmaaltijden. Naast vleesgerechten bezorgen we ook kipgerechten en vegetarische gerechten aan huis. In ons aanbod hebben we eveneens salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen.

Groente maaltijdservice

You may also like…

Scroll naar top