Smaakvolle soepen

 
Wil je graag snel aan tafel? Probeer dan onze soepen eens uit, een kwestie van opwarmen en genieten maar. De soepen zijn rijk aan groentes, kruiden en specerijen, dus aan extra toevoegingen hoef je niet meer te denken.

Verse soep bestellen is nog nooit zo lekker (makkelijk) geweest

Verse soep bij het eten; daarmee geniet je nog meer van al de heerlijke maaltijden die je bij De Gruiterij vindt. De rijk gevulde soepen zorgen voor een smaaksensatie, die je niet verwacht van een online te bestellen soep. Dat komt omdat onze chef-kok en zijn team kosten noch moeite besparen om de lekkerste ingrediënten te verzamelen voor de verschillende soepen uit ons assortiment. Die ingrediënten halen we overigens uit de regio. We weten dan dat we echte topkwaliteit en dagverse producten kunnen garanderen. Dat proef je terug bij de eerste hap, die je neemt en blijf je proeven tot je soepkom helemaal leeg is.

Welke soep wil jij laten bezorgen?

Onze soepen zijn lekker als hoofdmaaltijd, maar ook als voorgerecht te serveren. Bij het online bestellen van onze soepen heb je de keuze uit 500 ml of 1 liter. De Gruiterij Maaltijdservice levert in Hilversum en omstreken o.a. vegetarische soepen (Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum). Daarnaast hebben we soepen op basis van vlees () en kip () in ons aanbod. Wij vinden het belangrijk dat iedereen van ons eten kan genieten, zelfs als je met een grotere groep besteld. Een unieke bruine bonensoep als je een keer trek hebt in ‘iets anders’ of een kippensoep zonder verrassingen.

Uit de regio, voor de regio

De Gruiterij Maaltijdservice is actief in Hilversum en omstreken, daar waar we ooit zijn begonnen als een leuke, kleine groentewinkel. Met onze online te bestellen soepen en andere gerechten bieden we onze vaste en nieuwe klanten in de regio tegenwoordig veel meer mogelijkheden om van onze lekkere groentes te genieten. Ons gezellige en enthousiaste team bereidt dagelijks verse soepen en overige maaltijden, die symbool staan voor de gastvrije sfeer die je van ons gewend bent. Toegankelijke smaken, met altijd dat vleugje extra om je toch dat speciale gevoel te geven.

Een prettige service vormt het fundament van ons bedrijf. Dat was al zo toen we alleen een groentewinkel hadden en dat is nu nog zo. We maken het bestellen van je soep zo eenvoudig mogelijk en staan altijd voor je klaar als er iets niet helemaal naar wens is of wanneer je meer wilt weten over onze gerechten. Een zorgeloze maaltijd; dat is waar wij ons voor inzetten.

Bestel jouw favoriete soep direct online!

Een verse soep bestellen gaat heel eenvoudig via onze website. Onze chef-kok en zijn team gaan, afhankelijk van het door jou gewenste bezorgmoment, met veel passie en plezier aan de slag met het bereiden van jouw soep en eventuele andere gerechten. Onze punctuele bezorger staat keurig op tijd bij jou voor de deur. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Warm de soep op volgens de meegeleverde instructies en ervaar hoe de heerlijke geuren direct vrijkomen. Aan tafel!

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top