Verse vruchtensappen

 
Bewerkte frisdranken even zat? Ga dan voor pure vruchtensappen! Heerlijk vers fruit in een flesje, vol vitaminen en dorstlessend. Bestel via de Gruiterij Maaltijdservice en ontvang in Hilversum en omstreken jouw vruchtensappen (fruiticoontje )  snel thuis.

Puur vruchtensap bestellen zonder toevoegingen

Als authentieke groentewinkel houden we van eerlijk en vers. We werken met dagverse producten afkomstig van telers uit de regio. Zorgvuldig geselecteerd fruit, vol van smaak en rijk aan vitaminen, vers door ons geperst en gebotteld. Verantwoord en erg lekker. Hierdoor ben je verzekerd van smaakvolle vruchtensappen, die je serveert bij een ontbijt, lunch of drinkt als tussendoortje. Zonder toevoegingen, maar echt puur sap. En dat proef je!

Begin je dag met een vruchtensapje

Het ontbijt is één van de belangrijkste maaltijden van de dag. Met voldoende energie kun je je dag beginnen. Verse sinaasappelsap blijft favoriet, en dat snappen we. Dit sapje zit vol met antioxidanten, vitamines, vezels en foliumzuur. Bij het online bestellen van diverse vruchtensappen heb je de keuze 250 ml, 500 ml of 1 liter. De Gruiterij Maaltijdservice levert in Hilversum en omstreken o.a. verse sinaasappelsap of het Rondje van Schulp. Dit is een leuke verpakking met daarin maar liefst 7 verschillende ambachtelijke sappen. Ook krijg je er een speciaal sapglas bij. Een leuk cadeau om te geven, maar ook om zelf eens te proberen.

Met passie en liefde voor jou gemaakt

Waar we ooit begonnen met een groentewinkel in Hilversum, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige winkel die voor jou nét dat stapje verder gaat. Naast onze verse groente en fruit, bieden we onze klanten maaltijdbezorging aan huis aan. Ons enthousiaste team staat dag in, dag uit klaar om met liefde en passie overheerlijke maaltijden, toetjes, sappen en nog veel meer te bereiden. Uiteraard doen we dit op de authentieke manier, die jij van ons gewend bent.

De Gruiterij staat voor kwaliteit en een persoonlijke service. Uit persoonlijk klantcontact halen we veel plezier. We voldoen dan ook graag aan je wensen. Met onze aan huis service willen we je zo snel mogelijk laten genieten van onze heerlijke vruchtsappen. Heb je een specifieke vraag of wens? Laat het ons weten en wij gaan het proberen te regelen.

Plaats je bestelling online en geniet van puur natuur

Vruchtensap bestellen gaat heel eenvoudig via onze website. Onze sapexperts verzamelen na het plaatsen van jouw bestelling gelijk het gewenste fruit en zetten de pers aan het werk. Heb je ook andere gerechten besteld? Onze chef-kok staat te popelen om voor jou een overheerlijke verse maaltijd te bereiden. Onze bezorger staat bij jou voor de deur op de afgesproken dag en tijdstip. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Het sap is na bezorging maximaal 3 tot 6 dagen houdbaar in de koelkast.

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top