De lekkerste smoothies

 
Smoothies zijn heerlijk als vervanging van je ontbijt of als gezonde aanvulling hierop. Probeer ook eens een smoothie bij het middag- of avondeten of gewoon lekker tussendoor. De Gruiterij Maaltijdservice bezorgt in Hilversum en omstreken smoothies aan huis! Smoothies zijn bij ons herkenbaar aan het zuivelicoontje ().

Eenvoudig online verse smoothies bestellen

Onze verse smoothies geven je gezondheid een boost. Na het nemen van een paar slokken van dit drankje ben jij voorzien van je dagelijkse inname van vitamines en vezels. Verwar een smoothie niet met een sapje. Een smoothie is een dik, gemixt drankje dat gemaakt wordt van gepureerd fruit, groente en andere vloeibare ingrediënten als yoghurt, kwark of sap. Dit samen zorgt voor een verfrissend fruitig drankje dat een goede aanvulling is op een ontbijt of lunch en kan zelfs een complete ochtendmaaltijd vervangen. Geniet met jouw online bestelde smoothies van een gezonder alternatief dan een snelle hap thuis of onderweg.

De smoothies van de Gruiterij Maaltijdservice zijn rijk van smaak en worden vers bereid. Wij maken gebruik van de beste kwaliteitsproducten afkomstig van telers uit de regio. Altijd onbewerkt en boordevol goede voedingsstoffen.

Smoothies waarbij het water je in de mond loopt

Bij het online bestellen van een smoothie heb je de keuze uit 250 ml, 500 ml of 1 liter. Je ontvangt een hersluitbaar plastic flesje, dat je tot 3 dagen na bezorging kunt bewaren in de koelkast. We werken vooral met seizoensgebonden producten, waardoor ons aanbod regelmatig wisselt. Stap uit je comfortzone en proef en ontdek nieuwe smaken en texturen. Een waar feestje voor jouw smaakpapillen. Altijd eerlijk en vers gemaakt door ons gemotiveerde en gepassioneerde team. Gruiterij Maaltijdservice levert smoothies in Hilversum en omstreken.

Een prettige service voor iedere klant

Waar we ooit begonnen als groentewinkel in Hilversum, zijn we vandaag de dag nog steeds dagelijks bezig met het verkopen van groente en fruit. Echter zijn onze diensten nog verder uitgebreid. Uiteraard kun je zowel online als in onze winkel terecht voor dagverse producten, maar ook voor eigen gebrande noten en de lekkerste kazen ben je bij ons op de goede plek. Daarnaast bieden we onze klanten nog meer: onze eigen maaltijdservice aan huis. Met ons team bereiden we dagelijks verse maaltijden en salades, waaronder ook smoothies. Vanwege onze achtergrond in groente en fruit, mogen smoothies vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruime assortiment.

Wij bezorgen dat gevoel van een authentieke en eerlijke groentewinkel bij jou thuis. Een prettige service voor iedere klant, dat is waar wij voor staan. Onze medewerkers zetten dan ook graag een paar stappen extra. Heb je vragen over een smoothie of wil je bijzondere wensen liever telefonisch doorgeven? Neem gerust contact met ons op!

Proeven?

Kies een smoothie naar wens en bestel eenvoudig via onze website wanneer jou het uitkomt. Een gezond alternatief en een goede aanvulling op jouw ontbijt of lunch. Ons team zet de blender hard aan het werk om jouw bestelling klaar te maken voor bezorging op het afgesproken moment. Onze vaste bezorgers zorgen voor een feilloze en tijdige bezorging. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor.

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top