Verfrissende sappen

 
Onze vruchtensappen en smoothies van fruit worden iedere dag vers klaargemaakt, met behoud van vitamines en mineralen. Heerlijk fris bij het ontbijt, de lunch of het diner of als gezond tussendoortje. Vandaag besteld, in een handomdraai in jouw koelkast.

Ontdek de verfrissende sappen van De Gruiterij

Wat is een goede maaltijd zonder een lekker sapje erbij? De gerechten van De Gruiterij Maaltijdservice zijn met veel verschillende drankjes te combineren, maar onze eigen verse sappen zijn toch wel de allerbeste combinatie. Met onze smoothies en vruchtensappen geniet je nog meer van een stevige Gruiterij maaltijd. De verse sappen zijn overigens ook uiterst geschikt als verfrissend tussendoortje of een goed begin van de ochtend. De sappen zit boordevol gezonde voedingsstoffen, die je genoeg energie geven voor een hele dag.

Lokale ingrediënten vormen de basis van alle verse sappen die je bij ons kunt bestellen. Daarmee houden we de kwaliteit constant hoog en zorgen we voor de versheid, die je van een groenteman gewend bent. Niet alleen erg lekker, ook nog eens gezond dus.

Wat is jouw favoriete sap?

Op onze website vind je diverse sappen, die een goede start van de dag, een mooie aanvulling op je maaltijd of het ideale tussendoortje vormen. Onze koks zijn dagelijks bezig met het vinden van lekkere recepten voor hun gerechten, de sappen die je bij ons kunt bestellen zijn daar geen uitzondering op. Een slok is voldoende om je te realiseren hoe fris een vers stuk fruit kan zijn. De stukjes fruit geven de sappen net die extra smaakbeleving, die ontbreekt in een sap uit pak. Aardbeiensmoothie, sinaasappelsap of een mix van ambachtelijke sappen? Leuk om cadeau te geven, nog lekkerder om zelf te proberen.

Zoveel meer dan maaltijdbezorgdienst

De Gruiterij is ooit begonnen als een eenvoudige groenteman waar verse producten en een vriendelijke bediening vanzelfsprekend was. Door de jaren heen is niet alleen het assortiment, maar het complete concept van De Gruiterij doorontwikkeld. Naast groente en fruit vind je in onze winkel ook noten, kazen en allerlei lekkernijen, die passen bij landelijke winkel.

Met onze maaltijdbezorging bieden we Hilversum en omgeving nu ook de mogelijkheid om complete maaltijden én extra’s online te bestellen. De verse producten en prettige service zijn nog steeds net zo aanwezig als toen onze groentewinkel voor het eerst de deuren opende. Snelheid en massa heeft nooit bovenaan onze prioriteitenlijst gestaan. Kwaliteit en een prettige service: dat vinden wij echt belangrijk. We bezorgen onze gerechten dan ook binnen 72 uur, waarbij je zelf aangeeft hoe laat je jouw bestelling wilt ontvangen.

Tijd voor een sapje!

Kies jij vandaag voor een uitgebreide maaltijd inclusief verse sappen van De Gruiterij? Of heb je gewoon zin in een lekker tussendoortje om de dag door te komen? Bestel de sappen online via onze website en geef aan wanneer je jouw bestelling wenst te ontvangen. Onze vaste bezorger komt keurig op tijd langs, zodat jij van jouw sap kunt genieten wanneer het jou uitkomt. Geniet ervan!

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top