Frisse rauwkostsalades

 
Ben jij van plan om te gaan BBQ’en, picknicken of organiseer je een lunch met vrienden? De Gruiterij Maaltijdservice neemt jou graag het werk uit handen! Laat onze rauwkostsalades thuisbezorgen en geniet van een zorgeloze maaltijd.

Bestel een dagverse rauwkostsalade bij De Gruiterij

Heb jij zin in een dagverse rauwkostsalade om je maaltijd aan te vullen? De frisheid van de verse groentes zorgt voor een heerlijk contrast met de warme maaltijden, die je in ons assortiment vindt. De rauwkostsalades zijn uiteraard ook geschikt om als tussendoortje te nuttigen. Met een divers aanbod vind je bij De Gruiterij Maaltijdservice altijd een rauwkostsalade, die jij lekker vindt. Hoewel onze eigen groentes de basis vormen van alle rauwkostsalades, heb je ook de keuze uit een brunchsalade met vlees en een Griekse salade met olijven en gepekelde feta. Genoeg om uit te kiezen dus!

Welke rauwkostsalade staat er op het menu?

De Gruiterij staat voor kwaliteit. Onze groentewinkel wordt niet voor niets al vele jaren goedbezocht en is een echt begrip in Hilversum en omgeving. De ingrediënten die we in onze rauwkostsalades gebruiken zijn van hoge kwaliteit, dat proef je met iedere hap die je neemt.

De meeste rauwkostsalades zijn vegetarisch, maar we leveren ook salades waar vlees in verwerkt is. Daarnaast vind je onder andere een romige aardappelsalade, een frisse appel komkommersalade en een eveneens zelfgemaakte boerensalade, allen een goede aanvulling op de gerechten uit ons assortiment.

Dagverse producten uit de regio

Bij De Gruiterij zijn we dol op verse groentes. We zijn dan ook ooit begonnen als groentewinkel in Hilversum. Tegenwoordig bezorgen we met onze maaltijdservice complete maaltijden thuis bij onze vaste en nieuwe klanten in de omgeving. Die verse groentes vormen nog steeds de basis van al onze gerechten. Dat is zeker bij de rauwkostsalades het geval. Heerlijk om lekker van te genieten tijdens het eten van je hoofdgerecht. Of als tussendoortje; gewoon eens wat anders dan een boterham.

Jouw rauwkostsalades thuisbezorgd

Vanuit onze winkel in Hilversum maken en bezorgen wij de lekkerste salades uit de regio. Wij streven naar kwaliteit van onze rauwkostsalades én de service, die we leveren bij het bereiden en bezorgen van de bestellingen. Een rauwkostsalade bestellen is nog lekkerder als jouw bestelling direct goed verwerkt wordt en je bij vragen goed geholpen wordt. Voor speciale wensen of vragen over onze gerechten kun je altijd contact opnemen. Weet je al wat je gaat bestellen? Geef bij het plaatsen van je bestelling aan op welke dag en welk tijdstip je de bestelling wenst te ontvangen. Wij zorgen ervoor dat je op tijd aan kunt schuiven.

Bestel je rauwkostsalade online!

Zin in een van onze verrukkelijke rauwkostsalades? Ons team slooft zich graag uit om jouw bestelling volledig naar wens te maken. De bezorger komt op de afgesproken tijd langs, zodat jij op tijd aan tafel kunt. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Geniet van je rauwkostsalade en eventuele andere gerechten die je via De Gruiterij Maaltijdservice hebt besteld. De rauwkostsalades zijn na bezorging 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top