Dagverse maaltijdsalades


Wil je ook wel eens iets anders eten dan een gewone warme maaltijd met het avondeten? Bestel dan een huisgemaakte maaltijdsalade, bomvol vitamines, mineralen en originele smaakcombinaties. Ook heel geschikt als gezonde, evenwichtige lunch voor tussen de middag.

Een dagverse maaltijdsalade bestellen bij De Gruiterij

Ben je in een gezonde bui? De maaltijdsalades van de Gruiterij Maaltijdservice Hilversum (en omstreken) zijn rijkelijk gevuld met dagverse ingrediënten uit onze eigen winkel. Sla, tomaat, kaas, vijgen, pijnboompitten; we zijn trots op onze eigen producten en de heerlijke smaak, die ze aan onze maaltijdsalades geven. We serveren vegetarische salades (Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum) en salades op vleesbasis (). Er is dus voldoende keuze voor iedere eter. Al onze maaltijdsalades worden standaard met een bijpassende dressing thuisbezorgd. Er zit genoeg dressing in het bakje voor de hele salade, maar het staat je natuurlijk vrij om geen of minder dressing te gebruiken.

Onze verse maaltijdsalades bieden voldoende energie om je lunch of avondmaal te vervangen. Je kunt deze ook delen met je familie of gasten, als een bijgerecht. Zoek je een salade als bijgerecht, kijk dan ook eens bij onze rauwkost-, vis- en fruitsalades. Dit zijn kleinere porties, die speciaal samengesteld zijn om als extraatje te serveren.

Welke maaltijdsalade staat op het menu?

De Gruiterij staat voor kwaliteit. Niet alleen wat onze maaltijdsalades betreft, we streven ook altijd naar een perfecte service voor al onze klanten in de winkel en klanten die maaltijdsalades bestellen. Dat is ook de reden dat onze winkel in Hilversum al jarenlang goed bezocht wordt. Dit streven naar kwaliteit van ons team van De Gruiterij zie en proef je terug in de samenstelling van onze maaltijdsalades. Onze koks zijn altijd op zoek naar nieuwe, verfrissende recepten en experimenteren met andere ingrediënten en technieken om onze huidige recepten te verbeteren.

Staan er momenteel geen maaltijdsalades op deze pagina, die jou aanspreken? Kies voor nu dan nog even voor een ander gerecht en wie weet is het menu volgende keer weer net wat anders. We staan altijd open voor suggesties. Heb je bijzondere wensen voor jouw bestelling, omdat je allergisch bent of een bepaald ingrediënt niet lekker vindt? Geef dit dan door bij het plaatsen van je bestelling. Daar houden we uiteraard rekening mee.

Fris en gezond

Een goede maaltijdsalade heeft een frisse uitstraling, is rijk aan vitamines en steunt op de vertrouwde smaak van dagverse ingrediënten, die uit de regio komen. Vanuit onze winkel in Hilversum maken en bezorgen wij de lekkerste maaltijdsalades in de omgeving. Een maaltijdsalade bestellen is nog lekkerder als jouw bestelling direct goed verwerkt wordt en je bij vragen goed geholpen wordt. Wij zetten daarom graag dat stapje extra om jouw maaltijdsalade thuis te bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Bestel direct online, genieten wanneer het jou uitkomt

Een verse en ambachtelijk bereide maaltijdsalade bestellen doe je heel eenvoudig via onze website. Onze koks gaan direct aan de slag met het voorbereiden van je bestelling. De bezorger komt op de afgesproken tijd langs, zodat jij op tijd aan tafel kunt. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Wil je de salade nog even bewaren? De salades zijn na bezorging 3 dagen houdbaar in de koelkast. Geniet van je maaltijdsalade wanneer het jou uitkomt.

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top