Gezonde en dagverse salades


Heb je zin in een lekkere dagverse salade voor een picknick, barbecue of lunch? Bij De Gruiterij Maaltijdservice bestel je ambachtelijk bereide salades met de lekkerste ingrediënten uit onze eigen winkel. Fris, vers en erg lekker.

Een gezonde salade bestellen: lekker voor erbij

Een stevige maaltijd vraagt om een salade voor erbij. Het frisse contrast en de gezonde ingrediënten maken de salades van De Gruiterij Maaltijdservice de perfecte aanvulling op vlees-, vis- en zelfs vegetarische gerechten. Onze salades zijn ook te bestellen als lekker tussendoortje. Dankzij een divers assortiment vind je bij ons altijd een salade die aan jouw wensen voldoet. Of je nu een ambachtelijk bereide rauwkostsalade of vissalade zoekt, of een vitaminebom in de vorm van een fruitsalade zoekt; we hebben het allemaal.

Wil je een keer wat anders dan een standaard warme maaltijd? Bekijk onze maaltijdsalades dan eens. Heerlijk frisse, huisgemaakte kant-en-klaar maaltijden, bomvol vitamines en rijk aan smaak.

Luxe salades met en zonder vlees

De Gruiterij staat voor kwaliteit. Dat is ook de reden dat onze winkel in Hilversum al jarenlang goed bezocht wordt. Het streven naar kwaliteit van ons team van De Gruiterij zie en proef je terug in de samenstelling van onze salades. Onze chef-kok bereidt de salades met veel zorg, zelfs bij het snijden van het fruit wordt ieder stukje netjes op een makkelijk te behappen formaat gesneden.

We houden met onze salades rekening met iedereen. Onze vegetarische salades zijn rijk gevuld met dagverse ingrediënten, een uitstekende en verantwoorde keuze dus. Ben je op zoek naar een salade met vis of vlees? Ook op dat gebied stelt onze chef-kok niet teleur. Van een traditionele brunchsalade met rundvlees tot een buitengewoon lekkere tonijnsalade; je hoeft niet verder te zoeken, bij De Gruiterij kun je jouw favoriete salade online bestellen.

Heerlijk vers en gewoon gezond

Een goede salade heeft een frisse uitstraling, is rijk aan vitamine en steunt op de vertrouwde smaak van dagverse ingrediënten die uit de regio komen. Onze huisgemaakte salades van de groenteman worden verkocht in porties van 100 gram. We adviseren 200 gram per persoon als de salade als sidedish bij een hoofdgerecht wordt gegeten.

Wij bezorgen jouw salades thuis

Wil jij een saladeschotel bestellen? Vanuit onze winkel in Hilversum maken en bezorgen wij de lekkerste salades uit de regio. Wij streven naar kwaliteit van onze salades én service. Een salade bestellen is nog lekkerder als je bestelling direct goed verwerkt wordt en je bij vragen goed geholpen wordt. Wij zetten daarom graag dat stapje extra om jouw salade thuis te bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Bestel direct online, schuif aan wanneer het jou uitkomt

Een verse en ambachtelijk bereide salade bestellen doe je heel eenvoudig via onze website. Onze chef-kok zal zich uitsloven voor jouw bestelling. De bezorger komt op de afgesproken tijd langs, zodat jij op tijd aan tafel kunt. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Geniet van je salade en eventuele andere gerechten die je via De Gruiterij Maaltijdservice hebt besteld. Wil je de salade nog even bewaren? De salades zijn na bezorging 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top