Smakelijke vleesgerechten


Ben jij liefhebber van een maaltijd met vlees? Heb je alleen geen tijd, geduld of ervaring genoeg om zelf te koken? Dan heeft de Gruiterij Maaltijdservice daarop het antwoord in de vorm van smakelijke kant-en-klare vleesgerechten.

‘s Werelds lekkerste vleesgerechten

Voor onze vleesgerechten maken we gebruik van producten uit de regio en ingrediënten van hoge kwaliteit uit de originele streken. Zo gebruiken we echte Italiaanse pasta voor onze pasta carbonara en komt de rode kool voor onze hachee uit de buurt. Die authentieke ingrediënten geven onze vleesgerechten hun heerlijke smaak. Je proeft de kwaliteit en de versheid terug in iedere hap die je neemt.

Ons aanbod bestaat uit een combinatie van oer-Hollandse gerechten en recepten uit Spanje, Frankrijk, Italië, Noord-Amerika en het Oosten. Van een hutspot, zoals moeder die maakte, tot een tortellini met een smaaksensatie, die je normaal gesproken alleen op vakantie in Italië beleeft.

Welk vleesgerecht ga jij bestellen?

Op deze pagina vind je alle vleesgerechten die we bij De Gruiterij Maaltijdservice aanbieden. Dat wil niet zeggen dat dit de enige manier is om van een lekker stukje vlees te genieten. Kijk ook eens bij onze bijgerechten als je een los stukje vlees bij een maaltijd wenst te eten. We hebben daarnaast ook diverse salades, waar vlees in is verwerkt.

Bij enkele vleesgerechten heb je de keuze uit verschillende opties, zoals het soort vlees dat je bij het gerecht wilt of de keuze tussen rund- en varkensvlees. Bij andere gerechten is deze keuze niet mogelijk en kan je de maaltijd direct aan je winkelwagen toevoegen. De grootte van de porties staat bij het gerecht vermeld. Wil je weten welke ingrediënten er in het vleesgerecht zitten? Bekijk de uitgebreide beschrijving en ingrediëntenlijst, als ook de allergie-informatie, door op een van de gerechten te klikken. Je vindt hier ook meer informatie over het bewaren en bereiden van ieder gerecht.

Genieten van bestelling tot bezorging

Vanuit onze groentewinkel in Hilversum staan wij al jaren klaar voor onze vaste klanten uit de omgeving die net als wij kunnen genieten van verse groenten, kazen en heerlijke vers gebrande noten. Door (vlees)gerechten thuis te bezorgen, maken we het voor onze vaste en nieuwe klanten nog makkelijker om voor een heerlijke verse maaltijd te kiezen.

Je kunt een prettige service verwachten, dankzij persoonlijk contact, veel kennis over onze producten en een lach op onze gezichten. Heb je vragen over een gerecht of wil je bijzondere wensen liever telefonisch doorgeven? Onze medewerkers zetten graag een paar stappen extra voor jou. De Gruiterij Maaltijdservice staat voor een zorgeloze ervaring gedurende het hele proces van bestellen tot bezorgen van je kant-en-klaar maaltijd.

Plaats je bestelling en eet smakelijk!

Weet jij al wat je morgen gaat eten? Toch zeker wel één van de heerlijke vleesgerechten van De Gruiterij?! Plaats je bestelling vandaag nog en schuif aan wanneer het jou uitkomt. De bezorger zorgt ervoor dat je bestelling keurig op tijd bij jou op de keukentafel staat. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Na het opwarmen van de maaltijd komen de heerlijke geuren je al tegemoet. Eet smakelijk!

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top