Vegetarische gerechten


Wil je ook wel eens een dag geen vlees en/of vis eten of eet jij juist altijd vegetarisch? Bij De Gruiterij Maaltijdservice vind je een ruim assortiment aan vegetarisch eten. Vegetarische gerechten zijn bij ons herkenbaar aan het vegetarische icoontje (Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum) bij de maaltijd.

Vegetarisch eten bestellen met en zonder vleesvervangers

Koken is ontzettend leuk, maar kost ook veel tijd en voelt toch wat minder speciaal dan uiteten of zelfs eten laten thuisbezorgen. Het is echter niet altijd even eenvoudig om vegetarisch eten te bestellen. Er zijn te weinig vegetarische alternatieven of de alternatieven die er zijn, zien er niet zo smakelijk uit. Bij De Gruiterij Maaltijdservice brengen we daar graag verandering in. Wij bezorgen vegetarisch eten thuis, dat op alle vlakken gelijkwaardig is aan onze gerechten met vlees. Je hebt hierbij de keuze uit vegetarische gerechten met vleesvervangers zoals: vega spekjes, burgers en kipstukjes en vegetarische gerechten zonder vleesvervanger, zoals: een stamppot met kaas en noten.

De gerechten op deze pagina zijn niet de enige vegetarische producten die we aanbieden. Kijk ook eens bij onze soepen, salades, bijgerechten en toetjes. Uiteraard zijn ook onze smoothies en vruchtensappen vegetarisch. Ieder gerecht met een Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum-icoontje is volledig vegetarisch. Zoek je dus iets anders dan de gerechten in dit overzicht, kijk dan zeker eens verder op onze website.

Verse vegetarische gerechten uit de regio

Zin in een gerecht met aardappelen, rijst of pasta? Met ingrediënten uit de regio bereidt onze keuken gerechten uit alle streken van de wereld. Van een Nederlandse stamppot tot een Italiaanse pasta. Heerlijk frisse, huisgemaakte vegetarische gerechten, bomvol vitamines en rijk aan smaak. Dat proef terug bij iedere hap, die je neemt. Onze koks zijn altijd op zoek naar de beste recepten, ingrediënten en technieken om ons assortiment uit te breiden en te verbeteren. Heb je een goede suggestie? Laat het ons zeker weten!

Bestel vandaag en schuif aan wanneer het jou uitkomt

Je bestelling bij De Gruiterij wordt thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Tijdens het plaatsen van je bestelling geef je het gewenste bezorgmoment aan, onze eigen bezorger komt op het afgesproken tijdstip langs met jouw vegetarische gerechten. Je hoeft deze alleen nog even op te warmen, voordat je aan tafel kunt. Het is ook mogelijk om de maaltijd enkele dagen in de koelkast te bewaren. Bekijk het bereid- en bewaaradvies door op een gerecht te klikken. Hier lees je ook meer over de ingrediënten in de vegetarische gerechten en eventuele allergeneninformatie.

Heb je vragen over een gerecht of wil je bijzondere wensen liever telefonisch doorgeven? Onze medewerkers zetten graag een paar stappen extra voor jou. Van het bestellen tot het bezorgen van je kant-en-klaar maaltijd bij De Gruiterij, staat voor een zorgeloze ervaring.

Plaats je bestelling en eet smakelijk!

Ben jij wel toe aan een lekker momentje voor jezelf? Vega eten bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Na het opwarmen van de maaltijd komen de heerlijke geuren je al tegemoet. Eet smakelijk!

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top