Kant-en-klaarmaaltijden


Heb jij zin in een heerlijke en gezonde kant-en-klaar maaltijd? De Gruiterij Maaltijdservice biedt een gevarieerd aanbod aan gezonde kant-en-klare gerechten. De verse ingrediënten en ambachtelijke bereiding zorgen voor een smaaksensatie op je bord. Waar heb jij trek in?

Onze kant-en-klaar maaltijden zijn heerlijk (di)vers

Gezond en vers eten, daar houden we allemaal van. Maar een gezonde maaltijd koken, dat kost tijd. En dan moet je de juiste ingrediënten maar net in huis hebben, want na het werk langs de winkel rijden, wie heeft daar nog zin in?

Met de kant-en-klaar maaltijden van De Gruiterij geniet je van heerlijke dagverse gerechten wanneer het jou uitkomt. In no time heerlijk smullen? Een paar minuten in de magnetron en je kunt de maaltijd al serveren. In de oven duurt het iets langer, maar dat is het wachten zeker waard. Onze kant-en-klaar maaltijden zijn met veel zorg en liefde bereid door een chef-kok die alleen met de beste producten werkt. Geen shortcuts, kwaliteit mag best wat meer (tijd) kosten. Verse groenten van de groenteman, dat is waar wij van houden.

Wat eten we vanavond?

Of je nu een absolute liefhebber van vleesgerechten bent of juist alleen maar vegetarische gerechten eet, bij De Gruiterij hebben we voor iedereen een bord aan tafel vrijgehouden. We bieden een fraaie mix van kant-en-klaar maaltijden met vleesvervangers en groenten. Kies bewust, zonder concessies. Alle vegetarische maaltijden zijn voorzien van het sla-icoontje. Dat maakt het kiezen van jouw avondeten nog makkelijker.

Een lekker kipgerecht met pasta of rijst? Met ingrediënten uit de regio bereidt onze keuken gerechten uit alle streken van de wereld. Van een Nederlandse stamppot tot een Italiaanse pasta. Wij zijn van alle markten thuis. Wil je een keer wat anders dan alleen een warme maaltijd. Bekijk onze salades dan eens. Heerlijk frisse, huisgemaakte kant-en-klaar maaltijden, bomvol vitamines en rijk aan smaak. De perfecte aanvulling voor iedere maaltijd.

Kant-en-klaar maaltijden bestellen bij jou in de regio

Vanuit onze groentewinkel in Hilversum staan wij al jaren klaar voor inwoners uit de omgeving die net als wij kunnen genieten van verse groenten, kazen en zelfs vers gebrande noten. Door kant-en-klaar maaltijden thuis te bezorgen, maken we het je nog makkelijker om een volwaardige en kwalitatieve maaltijd te eten.

Je kunt een prettige service verwachten, dankzij persoonlijk contact, veel kennis over onze producten en een lach op onze gezichten. Heb je vragen over een gerecht of wil je bijzondere wensen liever telefonisch doorgeven? Onze medewerkers zetten graag een paar stappen extra voor jou. Van het bestellen tot het bezorgen van je kant-en-klaar maaltijd bij De Gruiterij, staat voor een zorgeloze ervaring.

Bestelling geplaatst? Eet smakelijk!

Een kant-en-klaar maaltijd bestellen doe je heel eenvoudig via onze website. Onze chef-kok en zijn team gaan, afhankelijk van het door jou gewenste bezorgmoment, met veel passie en plezier aan de slag met het bereiden van jouw kant-en-klaar maaltijd(en). De bezorger zorgt ervoor dat je bestelling keurig op tijd bij jou op de keukentafel staat. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Na het opwarmen van de maaltijd komen de heerlijke geuren je al tegemoet. Eet smakelijk!

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top