Hoogwaardig vlees


Behoefte aan een stukje vlees bij het eten, maar geen tijd om zelf de sukadelappen te stoven of gehaktballen te braden? Zie dan ons aanbod aan kant-en-klaar vlees ()  van hoge kwaliteit, waarmee je zo aan tafel kunt.

Vlees bestellen om jouw gerecht compleet te maken

Het vlees van De Gruiterij Maaltijdservice heeft echt karakter. Onze chef-koks bereiden het vlees nog op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten. Lekker bij onder andere aardappels, rijst, verse groente, maar ook door de stamppot en pasta. Een stukje vlees past eigenlijk overal wel bij, als je het ons vraagt. Veel of weinig, varken of rund: je vind het allemaal in ons assortiment. Komen er familieleden of vrienden eten en twijfel je over hun voorkeur? Verschillende vleesgerechten bestellen is uiteraard ook geen probleem. Jij vraagt en wij leveren.

Een maaltijd is pas volwaardig met een stukje vlees erbij. Ook voor andere gerechten kun je bij ons terecht. Van salades en soepen tot aan diverse maaltijden en sappen. Bij De Gruiterij bestel je een volledig menu. Alle producten zijn afkomstig van telers uit de regio en worden met liefde en passie gemaakt door ons team.

De verschillende soorten vlees in ons assortiment

De Gruiterij Maaltijdservice biedt diverse soorten vlees aan, welke verkrijgbaar zijn in verschillende hoeveelheden. Geniet ’s winters van een overheerlijke rookworst bij een goede stamppot, een rundergehaktbal met jus of een sukadelapje. Bij ieder product staat vermeld om wat voor vlees en welke hoeveelheid het gaat. Zo kun je zelf goed inschatten hoeveel je van een bepaald stukje vlees wenst. Bij onze rookworst heb je daarbij ook nog eens keuze uit diverse opties. Ga je voor een halve rookworst of een hele? Eentje van varkensvlees of rundvlees? Wat je ook kiest, bij ons ben je verzekerd van ambachtelijke kwaliteit voor een leuke prijs.

Geen massa, maar authentieke smaaksensaties

Met onze producten en gerechten willen we je de échte smaken van vlees laten ervaren. Geen bewerkte producten gemaakt voor massaproductie, maar verse gerechten die zorgen voor authentieke smaaksensaties. Hier zijn we ook erg trots op, want onze chefs dagen zichzelf uit om voor jou een restaurantwaardig stukje vlees te bereiden. Lokale ingrediënten verwerken en veranderen in een hoogwaardig gerecht. Dit doen ze met veel plezier en passie.

Deze passie zie je terugkomen binnen alle disciplines van ons bedrijf. De vriendelijke medewerkers, snelle en punctuele bezorgers en onze chefs werken allemaal hard om jou de vertrouwde service te bieden, die je mag verwachten. Heb je een bijzonder verzoek of speciale dieetwensen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee.

Bourgondisch tafelen? Plaats direct je bestelling

Ben jij een echte Bourgondiër of iemand die gewoon van een lekker stukje vlees houdt? Kies een of meerdere soorten vlees uit en begin alvast met watertanden. Op het afgesproken moment verschijnt onze bezorger met jouw bestelling. Alleen nog even opwarmen en direct genieten. Zo makkelijk kan het zijn. Bestellingen van €40,- of meer betalen bij ons geen verzendkosten. Smakelijk!

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top