Stooffruit


Op zoek naar verse groente- en fruitsoorten verwerkt in kleurrijke bijgerechten? Is uren in de keuken staan echter niets voor jou? Dan is het stooffruit () van de Gruiterij Maaltijdservice de oplossing! Probeer onze rabarber (), appelcompote, tutti frutti of stoofperen eens uit.

Geen zin om te koken? Bestel vers gemaakt stooffruit online

Stooffruit is een goede aanvulling op je dessert of als voor- of bijgerecht. Helaas is niet iedereen een ster in de keuken of vindt koken even leuk. Om je toch te voorzien van vers stooffruit, bestel je dit eenvoudig online via De Gruiterij Maaltijdservice. We bieden diverse soorten gestoofd fruit, bereid op ambachtelijke wijze door onze chef-kok en team. Tegen een kleine prijs verrijk jij jouw maaltijd met een of meerdere van onze verrukkelijke vers gemaakte compotes of peertjes.

Stooffruit als aanvulling op je dessert, voor- of bijgerecht

Gestoofd fruit doet het met name erg goed bij zoete gerechten, zoals een dessert. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld stoofperen of appelcompote als bijgerecht te serveren. Een zoete afwisseling als aanvulling op je maaltijd. Wil je eens iets anders proberen dan appelcompote? Kies eens voor rabarber. Een spannende combinatie van fris en zoet. Erg lekker voor erbij, als nagerecht of in de yoghurt. Stoofperen kun je zowel koud als warm serveren. Een goede toevoeging aan een bolletje ijs. Het stooffruit zit bovendien boordevol vitamines en mineralen. De verse ingrediënten die rechtstreeks uit de regio komen zorgen voor extra smaak en behoud van de gezonde voedingsstoffen.

Trots op wie we zijn en wat we doen

De Gruiterij onderscheidt zich door het gebruik van verse ingrediënten afkomstig uit de omgeving. Geen massa, maar dagvers en gemaakt van producten, die op dat moment geteeld worden. We laten je graag in aanraking komen met nieuwe smaken. We zijn trots op ons stooffruit, en trots op ons team. Dagelijks is onze chef-kok met zijn team druk bezig met het perfectioneren van de diverse gerechten, die je op onze website vindt. De passie en kwaliteit, die proef je en kan niet worden geëvenaard.

Onze kwaliteit en passie komen niet alleen terug in onze gerechten, ook onze klanten bieden we een hoge kwaliteit service. Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse voor iedere klant. Daar kan je van op aan. Onze vriendelijke medewerkers zetten dan ook graag dat stapje, of zeg maar gerust die stappen, extra. Heb je een specifieke wens of wil je meer weten over de bereidingswijze? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Laat het smullen maar beginnen!

Nog op zoek naar een smaakvolle toevoeging aan jouw voor-, bij- of nagerecht? Bekijk onze verschillende stooffruit opties en kies een of meerdere schaaltjes. Bestellen doe je eenvoudig via onze website en je betaalt bij ons geen verzendkosten vanaf een bestelwaarde van €40,-. Onze bezorger staat op de stoep op het afgesproken moment. Het enige wat jij nog hoeft te doen is aanschuiven en smullen maar!

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top