Hartige quiches


Heb je haast of geen zin om te koken? Eet dan eens een quiche als hoofdgerecht met bijv. sla of groente naar keuze erbij. De Gruiterij Maaltijdservice levert hartige taarten op vegetarische basis (Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum) en met vlees ().

Bestel de lekkerste quiches online bij De Gruiterij

Quiches zijn een aanrader als onderdeel van een maaltijd, bij het middageten, maar ook als borrelhapje. Een quiche kan eigenlijk altijd en overal. De quiches van De Gruiterij zijn daar het ultieme voorbeeld van. Hartige taartjes met unieke smaken, dagverse ingrediënten en een perfecte textuur. Gezond en ook nog eens verrassend lekker. We gebruiken producten uit onze eigen winkel, dus de quiche die we bij jou thuisbezorgen is super vers. En dat proef je!

Een heerlijke quiche voor erbij of als tussendoortje

Een goede maaltijd verdient een lekker bijgerecht. Ideaal voor de grote trek. We maken de quiches in porties van 360 gram, meer dan voldoende om met meerdere personen te genieten van een vers en ambachtelijk gerecht. Of je nu graag vlees of vegetarisch eet: bij De Gruiterij slaag je altijd.

De recepten die we gebruiken zijn beproefd, hebben jarenlange subtiele verbeteringen ondergaan en worden stuk voor stuk met alle liefde en passie bereid. Je hoeft de quiche alleen nog even op te warmen in de oven en de heerlijke geuren komen je direct tegemoet. Onze quiches vormen de perfecte aanvulling op het middag- of avondeten.

Dagverse ingrediënten uit de regio

Bij De Gruiterij zijn we erg trots op de producten in onze winkel. Onze koks maken dan ook vooral gebruik van ingrediënten uit onze winkel. Die producten komen van onze vaste leveranciers uit de omgeving en zijn dan ook altijd dagvers. Met onze online maaltijdservice bieden we Hilversum en omgeving een andere manier om van onze producten te genieten. De quiches zijn een mooi voorbeeld van hoe onze eigen producten de basis van een gerecht kunnen vormen.

Een smakelijke service

In onze winkel staat de klant altijd voorop. Dat laten we merken door altijd voor de beste kwaliteit te kiezen, uitgebreid de tijd te nemen voor iedere bezoeker en ons assortiment steeds verder uit te breiden met lekkernijen uit de regio. Met onze maaltijdservice trekken we deze lijn verder door. Dat gevoel van de vertrouwde groentewinkel willen we graag behouden. Een prettige service en persoonlijk contact, dat laat een quiche direct beter smaken. Onze medewerkers zetten dan ook graag een paar stappen extra. Heb je vragen over een van onze quiches of wil je bijzondere wensen liever telefonisch doorgeven? Neem gerust contact met ons op!

Quiche online bestellen? Waar wacht je nog op?

Een quiche bestellen gaat heel eenvoudig via onze website. Bij het plaatsen van de bestelling kan je de bezorgtijd tot een paar dagen vooruit plannen. Onze bezorger komt op het afgesproken tijdstip langs, zodat jij op tijd aan tafel kan schuiven. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. De quiches zijn na bezorging 5 dagen houdbaar in de koelkast en in de diepvries zelfs een half jaar. Lekker smullen wanneer het jou uitkomt en geniet van onze heerlijke gerechten.

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top