Maaltijdtoevoegingen


Kaas over de pasta? (Vegetarische) spekjes en/of jus bij de stamppot? Satésaus bij de bami of nasi? Kies hier de toevoeging (vlees of vega Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum) aan jouw maaltijd om deze helemaal af te maken!

Maak je gerecht nóg lekkerder met maaltijdtoevoegingen

Extra kaas, jus of spekjes geven je gerecht nét dat beetje meer smaak en textuur. Als deze toevoegingen een echte must zijn voor een maaltijd, dan leveren wij deze standaard bij het gerecht. Toch kan het zijn dat je extra of een losse portie wilt bestellen. Dat kan door op deze pagina de gewenste maaltijdtoevoeging te kiezen en eenvoudig via onze website te bestellen. We hebben voor ieder wat wils. Liefhebbers van kaas en vlees kunnen hun hart ophalen, maar ook vegetarische alternatieven zijn verkrijgbaar. Altijd vers bereid door onze chef-kok en zijn enthousiaste team en snel bij jou thuis bezorgd.

Verse maaltijdtoevoegingen gemaakt van kwaliteitsproducten

We hechten veel waarde aan kwaliteit en ambacht, in zowel onze werkwijze als in onze producten. De maaltijdtoevoegingen zijn daarom altijd dagvers en bestaan uit kwaliteitsproducten. Omdat we een groentewinkel hebben, hebben we uitgebreide kennis van groente, fruit en andere lekkere ingrediënten. We weten dus precies welke combinaties voor een smaaksensatie in de mond zorgen. Deze kennis komt goed van pas bij onze maaltijdservice, waar onze maaltijdtoevoegingen een gerecht helemaal compleet maken.

Bij iedere maaltijdtoevoeging geven we de hoeveelheid aan. Zo bepaal jij met zekerheid de gewenste hoeveelheid jus, spekjes, kaas of satésaus.

Een veelzijdig, maar authentiek bedrijf

Hoewel onze groentewinkel in Hilversum al jaren bestaat, hebben wij in de tussentijd niet stilgezeten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met meerdere specialismen. Uiteraard in de toegankelijke en authentieke sfeer, die je van ons verwacht. Via onze online maaltijdservice laten we Hilversum en omgeving kennismaken met onze producten. Ons aanbod is verrijkt met veel lekkers, waaronder dus ook maaltijdtoevoegingen. Echt vers, daar kun je op rekenen.

Met onze service aan huis willen we jou het gevoel van onze vertrouwde groentewinkel meegeven. Persoonlijke en oprechte aandacht voor iedere klant, die we mogen ontmoeten. Onze medewerkers zetten dan ook graag een tandje bij om voor jou een overheerlijke maaltijd te bereiden. Het verschil proeven tussen de grote thuisbezorgdiensten en De Gruiterij, dat doe je al na de eerste hap. Heb je vragen over een toevoeging of wil je bijzondere wensen liever telefonisch doorgeven? Neem gerust contact met ons op!

Bestel wanneer het jou uitkomt

Met onze maaltijdservice bepaal je zelf wanneer we langskomen. Plaats je bestelling via onze website en onze chefs gaan voor je aan de slag. Op de afgesproken dag en tijdstip zal de bel gaan: daar is onze punctuele bezorger met jouw bestelling. Even opwarmen en je kunt al aanvallen. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Wat staat er bij jou op het menu?

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top