Gevulde portobello’s

Heb jij zin in een gezond gerecht en wil je eigenlijk ook iets nieuws proberen? Dan ben je bij De Gruiterij aan het juiste adres. Wij bereiden verschillende gezonde gerechten en bezorgen deze ook nog eens thuis. Bestel gemakkelijk online en geniet van de gevulde portobello’s wanneer het jou uitkomt.

De lekkerste gevulde portobello’s bestel je bij De Gruiterij

Wij begrijpen het maar al te goed. Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk geen zin hebt om een voedzaam en gezond gerecht voor te bereiden. Het is natuurlijk heel verleidelijk om ongezond eten te laten bezorgen, maar je hebt ook de mogelijkheid om juist gezond te eten. De Gruiterij vindt het belangrijk dat je altijd gezond kunt eten, zelfs op de dagen dat je eigenlijk niet de tijd hebt om iets klaar te maken. Geniet van gezond, voedzaam en lekker eten!

Voedzaam en gezond gerecht

De Gruiterij werkt graag met producten uit de lokale omgeving. Wij maken dan ook gebruik van Nederlandse portobello’s. Oorspronkelijk komt deze kastanjechampignon uit Amerika, maar in de loop der jaren heeft deze extra grote, gevulde champignon zijn weg naar Nederland gevonden. Verschillende Nederlandse telers hebben zich gespecialiseerd in de teelt van de portobello en dat proef je terug. Een groot voordeel van de gevulde portobello’s is het feit dat je dit gerecht eigenlijk altijd kunt eten. Het is perfect als voorgerecht, maar ook lekker als een bijgerecht. Heb je toevallig nog een heerlijke salade over? Combineer de salade met onze gevulde portobello’s en je hebt een overheerlijk hoofdgerecht.

Vegetarische gevulde portobello’s

Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende gerechten. Daarbij proberen we rekening te houden met allerlei voorkeuren. Heb jij voorkeur voor vegetarische gerechten (bij ons herkenbaar aan het Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum-icoontje)? Dan zijn de gevulde portobello’s een zeer geschikte optie. Daarnaast is dit gerecht gemakkelijk te bereiden. Verwarm deze grote kastanjechampignons in de oven. Heb je meer zin om met de BBQ aan de slag te gaan? Dat kan natuurlijk ook.

De portiegroottes staan bij het gerecht vermeld. Wil je meer over het gerecht weten? De uitgebreide beschrijving en de ingrediëntenlijst staat op de productpagina.

Plaats een bestelling en ontdek de heerlijke smaken

Bij De Gruiterij staan wij voor persoonlijk contact, een vriendelijk gezicht en verse producten van het land. Onze koks zijn dagelijks bezig om met veel energie en passie de lekkerste gerechten voor te bereiden. Daarbij staat de smaak en de kwaliteit van het gerecht centraal. Neem afscheid van de snelle, ongezonde hap en kies voor De Gruiterij. Wil je meer weten over de gevulde portobello’s of de verschillende ingrediënten? Neem eenvoudig contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om je verder te helpen. Bestel de gevulde portobello’s of een ander gerecht vandaag nog en ontdek onze heerlijke smaken. Daarbij betaal je bij bestelling vanaf €40,- geen verzendkosten meer.

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top