Verrukkelijke aardappels

 
Zin in een lekker aardappelgerecht bij je maaltijd? Kies voor een verrukkelijke aardappelgratin of magnifiek gebakken aardappeltjes. Genieten van lekker eten van De Gruiterij! Plaats je bestelling via onze website.

Aardappelgerechten als bijgerecht of tussendoortje

Aardappels zijn niet weg te denken uit de oer-Hollandse keuken, denk aan de aloude combi van aardappels, vlees en groente. Met aardappels kun je echter nog veel meer kanten op, zo zijn ze ook heerlijk in een stamppot of maaltijdsalade. Bij De Gruiterij kun je kiezen uit een ruim assortiment aan aardappelgerechten. Van diverse aardappelgratins tot gebakken aardappels met kruiden en specerijen voor een heerlijke smaakbeleving. Alle bijgerechten met aardappelen zijn vegetarisch, te herkennen aan dit icoontje: Vegetarische maaltijd Gruiterij Hilversum.

De aardappelgerechten zijn per 200 gram te bestellen, waardoor je het uitstekend op het aantal personen kunt afstemmen en je niet onnodig eten overhoudt. We raden af om de aardappelgerechten in te vriezen, bewaar de gerechten maximaal 5 dagen in de koelkast na bezorging.

Aardappelgratin of gebakken aardappels?

Ons aanbod met aardappel bijgerechten bestaat uit aardappelgratin en gebakken aardappels. Bij aardappelgratin kun je de optie kiezen om het gerecht zonder kaas te laten bezorgen. Bij de overige gerechten bieden we je de optie om bepaalde ingrediënten achterwege te laten, zoals pijnboompitten of rozemarijn. Zo weten wij zeker dat jij van ons aardappelgerecht gaat genieten en hoef jij niets weg te gooien. Verspilling, daar houden we absoluut niet van. Klik op een van de gerechten voor meer informatie over de ingrediënten, het bewaar- en bereidadvies en eventuele allergie-informatie. Heb je nog vragen of opmerkingen over een gerecht? Neem gerust contact met ons op of voeg een opmerking toe aan je bestelling als je iets aan het gerecht wenst te wijzigen.

Bestel bij De Gruiterij voor ambachtelijke kwaliteit en service

De Gruiterij begon ooit als groentewinkel in Hilversum. Tegenwoordig kun je voor veel meer dan alleen groenten bij ons terecht. Met onze online maaltijdservice bieden we Hilversum en omgeving een andere manier om van onze producten te genieten. Zo kun je nu ook voor ambachtelijke aardappelgerechten bij ons terecht.

Dat gevoel van de vertrouwde groentewinkel willen we graag behouden. Zowel in de aardappelgerechten die je bij ons bestelt, als de service die wij bij iedere bestelling leveren. Een prettige service en persoonlijk contact, dat laat ieder gerecht direct beter smaken. Ons team zet dan ook graag een paar stappen extra.

Bestel bij De Gruiterij en krijg je aardappelen thuisbezorgd

Bestel je maaltijd en aardappelgerecht heel eenvoudig via onze website. Ons team gaat aan de slag met het bereiden van jouw aardappelgratin of gebakken aardappelen. Onze vaste bezorgers zorgen voor een feilloze en tijdige bezorging. Voor bestellingen vanaf €40,- betaal je hier geen bezorgkosten voor. Schuif aan wanneer het jou uitkomt en geniet van onze heerlijke aardappelgerechten. Na het opwarmen komen de heerlijke geuren je tegemoet. Eet smakelijk!

Werkwijze

 

 

 

 

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top