Aanbod de Gruiterij Maaltijden


Nog geen idee waar je zin in hebt of gewoon kennis maken met alles wat de Gruiterij Maaltijdservice te bieden heeft? In het onderstaande overzicht vind je het complete aanbod aan heerlijke verse maaltijden, salades, soepen, bijgerechten, toetjes, sappen en dessertwijnen. Tast toe!

Ruim en divers aanbod heerlijke gerechten

Vanuit onze groentewinkel in Hilversum is De Gruiterij uitgegroeid tot de bezorgdienst van (di)verse gerechten voor de hele regio. Door ingrediënten uit onze omgeving te halen, kunnen we dagverse gerechten bezorgen, die meerdere dagen houdbaar zijn. Opwarmen doe je eenvoudig in de oven of magnetron zonder dat de smaak verloren gaat. Over smaak gesproken: dat zit wel goed. Onze chef-kok en zijn team werken met veel passie aan nieuwe gerechten, het verbeteren van traditionele recepten en het samenstellen van een ruim en divers aanbod. Voor iedereen een lekkere maaltijd: dat is onze insteek.

Van hoofdgerecht tot hapjes en drankjes

Ons aanbod bestaat uit een mix van volwaardige maaltijden, luchtige tussendoortjes, bijgerechten, desserts en drankjes. Zoek je een snelle hap om van te genieten na een lange werkdag of maak je er een feestmaal van met familie en/of vrienden? Bij De Gruiterij slaag je altijd!

Thuisbezorgd wanneer jij dat wilt

Veel bezorgdiensten leveren alleen op de dag zelf. Bij De Gruiterij Maaltijdservice doen we dat net even iets anders. Kies de gerechten waar jij zin in hebt, kies een bezorgdatum en laat je bestelling thuisbezorgen wanneer het jou uitkomt. Wordt het een Italiaanse pasta, traditionele Hollandse AVG of heb je trek in een maaltijdsalade als lunch? Ons aanbod is groot genoeg voor iedereen om iets lekkers uit te kunnen kiezen en tegelijkertijd raak je niet verdwaald in een enorm menu.  

Bestel direct online en geniet van je gerecht

Heb jij een gerecht gevonden waar je blij van wordt? Onze chef-kok staat te springen om aan de slag te gaan. Plaats je bestelling direct online en geef het gewenste bezorgmoment door. Onze bezorger komt je bestelling keurig op tijd afleveren. Warm de maaltijd nog even op (als dat nodig is) en schuif lekker aan. Eet smakelijk!

Type gerecht

Voorkeur

Type gang

Scroll naar top